CocoChic

CocoChic

Essence Soft touch mousse

2011. november 25. - CocoChic


Többen kérdeztétek e-mailben, hogy melyek a kedvenc sminktermékeim, így hát gondoltam folytatom a termékajánlós rész. Igazából a piacra kerülése óta az Essence termékek a kedvenceim. A Soft touch mousse alapozóra anno még egy Rosmann kiárusításon bukkantam 200 forintért. Gondoltam ennyiért megéri kipróbálni, akkor is ha nem olyan jó minőségű. Csodák csodája nem csalódtam, sőt! Igazából azóta ezt az alapozót alkalmazom a mindennapokon és a különlegesebb alkalmakkor is. A hab alakú termékekben eleinte nem volt nagy a bizalmam, de tényleg sokkal jobbak, mint a krémállagúak. Az Essence oldalán olvasható leírás szerint a bársonyosan puha habszerkezet matt hatást biztosít, egyenletesen és tökéletes fed. Lássuk hát a személyes tapasztalataim!

Az ár/érték arányban talán az egyik legjobb alapozók egyike, ami kapható, hisz 1000 forint körül van emlékeim szerint. Kisméretű kiszereléséhez képest nagyon hosszú időtartamig elég volt, majdnem fél évig kitartott nálam, pedig majdnem mindennap használtam. A kivitelezés apró hibája viszont, hogy az aljáról nehéz már kiszedni a maradékot. Mivel kézzel vittem fel, sajnos utána kezet kellett mosnom és a körmöm alá is jelentősebb adag jutott. Illata szolid, kellemes. Könnyen felkenhető, tényleg habkönnyű és nem ül meg a ráncokban sem illetve nagyon jól el lehet oszlatni, így viszonylag természetes lesz a hatása is. Nem maszk-szerű, hanem légies és hagyja a bőröm lélegezni. Felkenés után kissé púderes lesz az állaga, fedése jó, de nem kitűnő. A neten lévő kritikákat olvasgatva többen említették, hogy nem mattít, de ezzel nálam nem volt gond, bár nekem alapból sem fénylik a bőröm. Felvitel után a bőr selymes lesz, de kissé szárítja, ezért érdemes alapozás előtt egy vékony rétegben nappali krémmel hidratálni. Emiatt nagyon száraz bőrön nem igazán működik jól. Színe szép, bőrszínhez alkalmazkodó, de vastagabb rétegben kissé sárgás árnyalat van, úgyhogy akinek vastagabb fedésű alapozó kell,annak nem olyan ideális. Összességében: 10/8 Ha bármilyen kérdésetek van bátran írjatok a fent megadott e-mail címre!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr883402304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása