CocoChic

CocoChic

Téli sikk

2011. december 18. - CocoChic


Varázslatos téli képsorozatot adott ki Antonina Dolani, mely az Isabella címet kapta. Iza Spiko pózolt a fényképező előtt, aki engem személy szerint egy erdei tündérre emlékeztet meseszép vörös hajzuhatagával.Minden elismerésem a stylisté,Wojciech Szymanskié, aki igazán érti a dolgát, hisz remekül ötvözte a téli trendeket, de mindezt már a 2012-es újdonságokkal vegyítve.

Főként a narancsos árnyalatok domináltak a sminkben, persze ez Iza hajszíne miatt is lehet, de a 2012-es szezon nagy trendje lesz ez az árnyalat., az erőteljes arccsont hangsúlyozás és a piros lakk is visszatér.Láthatunk finom piros szövetet szinte már giccses virágmintával , szőrmét pitonmintás nacival (az egyik kedvencem), leopárdmintás kabit flitteres ruhával, pasztellárnyalatú koktélruhát. Feltűnnek a jövőre oly divatos neonos színek is, mellyel talán előbb-utóbb megbarátkozunk. A kedvenc összeállításom a pöttyös harisnyás (szintúgy 2012-es trend), kis feketés, fekete-fehér kockás-pepitára hajazó kiskabátos szett, mely tökéletes lehet, bármilyen alkalomra. Szerelem első látásra :)


 

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr873472729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása