CocoChic

CocoChic

Sminktippek a kifutóról

2012. július 04. - CocoChic

A kifutókon látható sminkek többsége túlontúl extrém a mindennapok során, ám elleshetünk pár tippet és trükköt inspirációnak az irodai vagy a szombat esti partisminkünkhöz.

hbz-White-Silver-Metallics-Phillip-Lim-makeup-trend-ss12-de-horz.jpgAz ezüstös-fehéres szemhéjárnyékolók és púderek időszaka következik. A hűvős árnyalat remekül mutathat egy visszafogottan natúr sminkkel. Nem hiába alkalmazták a 3.1 Phillip Lim, a Parabal Gurung és a Theyskens' Theory kifutóin is.

hbz-Sporty-Cheeks-Aquascutum-makeup-trend-ss12-de-horz.jpgA sápadtság és a fakó arcbőr már nem menő, így érdemes mindenképp beszereznünk egy remek bronzosított vagy pirosítót. A korallos árnyalatú rózsácskák az Acquascutum, a DKNY és Timo Weiland sminkeseit is meghódították.

hbz-Power-Brows-Burberry-makeup-trend-ss12-de-horz.jpgA túlszedett szemöldök ideje lejárt! Az idei tavasz slágere a vastag, természetesen dús, ívelt szemöldök lesz. Persze nem kell túlzásba vinni a szemöldökceruza használatát sem! A sűrű szemöldökre esküdtek a Burberry Prorsum, Altuzarra és Jil Sander szépészeti munkatársai is.

hbz-Pops-of-Color-creatures-of-the-wind-makeup-trend-ss12-de-horz.jpgHa jó idő, akkor színek. Idén nemcsak a rúzsok és a szájfények pompáznak mesés színekben, hanem a szemhéjpúderek is a szivárvány színeiben tündökölnek. A zöld a Creatures of the Wind, a narancs Richard Chai, míg az azúrkék Rebecca Taylor bemutatóján tűnt fel.

hbz-Glittery-Eyes-Fendi-makeup-trend-ss12-de-horz.jpgA vagányabb partisminkre vágyóknak sem kell elkeseredniük, hisz számukra is tartogat valamit a szezon: méghozzá csillámokat. A Fendi kifutóján az erőteljes szemöldökig felérő fémes fóliaszerű felvitel volt a nyerő, míg a Dsquared bemutatóján az arcara is jutott a csillámokból.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr844626758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása