CocoChic

CocoChic

Tribal trend

2012. július 11. - CocoChic

Az idei nyári szezon talán az eddigi legszínpompásabb az elmúlt néhány évre visszatekintve. A neonos, vibráló, futurisztikus árnyalatok mellett azonban a természetesebb, lágyabb színek is divatosak.

Az angolul csak ,,tribal" , azaz törzsi is tarolni fog idén. Pedig lényegében nem is hoz újdonságokat, hisz az etnohoz és a bohémhez hasonló motívum- és színvilággal dolgozik.

page (3).jpg

Színek, anyagok
Az anyagok közül a könnyed, légies vásznak és pamutok lesznek a tuti befutók, melyeket élénk színek és geometriai mintához hasonló motívumok tarkítanak. Főként a földszínek és az élénkebb virágárnyalatok keveredése adja az izgalmas kavalkádot. Ha a trend kifutása után is hordható darabot szeretnél, akkor egy lilás vagy zöldes alapú csíkos darabot válassz, hisz azt később sok más stílussal tudod ötvözni.

2.PNG

Cipők
A cipők közül a gladiátorszandál és az egyszerű lapos saruk bizonyulnak a legjobb választásnak, ha nem bírod a magassarkút. Arra azonban érdemes figyelni, hogy ne az előző években elterjedt hagyományos bőrsarut vedd, hanem bátran keresd a színesebb, díszített darabokat.

3.PNG

Ékszerek
A tollak használatával inkább bohókásabb, bohémebb lesz a szetted, így azt ne vidd túlzásba. A legbiztosabb megoldás a színes kásagyöngyökből készült kiegészítő. Fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk kedvelt alapanyaga a hobbiboltban is kapható kásagyöngy, melyből akár otthon is készíthetsz ízlésednek megfelelő ékszereket. A sima felületű, nyakékszerű láncok is remekül mutathatnak egy törzsi szetthez. Karkötők közül a réz és aranyozott darabokat keresd, melyeket zománc vagy gyöngydíszítés borít, de egy faragott vagy bőrrel bevont fa karperec is mesésen festhet.

Extra tipp
Az állatmintás ékszerek remekül illenek ehhez a fülledt és egzotikus stílushoz. Ha nem akarsz új darabokat venni, és a szekrény mélyén lapul pár mintás, színes darabod, bátran kombináld őket a megfelelő hatás eléréséhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr294643980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2012.07.12. 12:05:05

a második képen a sál alatti ruha (egyik ujja hosszú, másik libegős, azt meg lehetne tudni, hogy honnan való? nagggyon bejön!

CocoChic 2012.07.12. 12:23:40

@ZboroKrisz: A Cut 25 márka darabja, amit Yigal Azrouel tervezett. Ezt a ruhát megtalálod a farfetch.com-on (www.farfetch.com/shopping/women/cut-25-tribal-jersey-dress-item-10152278.aspx), ám most akciósan is 234 euró. Ha a félvállas megoldás tetszik a Pull and Bear, ha a minta, akkor a H&M és a Mango kínálatában nézz szét hasonló darabokért.
süti beállítások módosítása