CocoChic

CocoChic

Szemrevaló

2012. július 12. - CocoChic

Az idei szezon során a nude ajkak és a fémes árnyalatú szemsminkek lesznek a nyerők. Most megmutatom, hogy az egyes szemszínekhez mely árnyalatok passzolnak a legjobban.

A füstösebb, sötétebb, több rétegű szemhéjfestést hagyjuk meg a különleges alkalmakra, ám napközben is bátran használjunk fémes hatású termékeket. Főként a nyugodtabb és lágyabb színek alkalmasak a nappali smink elkészítésére.page(3).jpgBarna szem
A barna szeműeknek könnyű dolguk van, hisz nekik az összes szín jól áll, kezdve az egészen sötétektől a rikító árnyalatokig. A mélyebb, tónusosabb színek lehetnek azonban az igazán elképesztő smink alapjai. Barna, bordó, arany, lila és az intenzív zöld teheti a leghangsúlyosabbá a barna szemet. A sötétebb színekkel, színátmenetes megoldásokat könnyedén drámai tekintetett kölcsönözhetnek, míg a világosabb, egy színből álló sminkek ideális választásnak bizonyulhatnak nappalra. Partysminknek a kék, a lila és a pink egyes árnyalatai az ideálisak, míg a hétköznapokon a krémes, bézs színek kelthetnek kifinomult hatást. Különleges alkalmakkor az aranypigmenttel dúsított szemhéjpúder a legjobb.
page (2).jpgKék szem
A kék szeműek már szűkösebb színpalettáról válogathatnak. Ha nagyobb szemekre és nyílt tekintetre vágynak, akkor a legjobb színválasztás a türkiz, a kék és a pink árnyalatai. A természetesebb hatás eléréséhez a khaki, a pezsgő és a karamellszerű árnyalatok az ideálisak. A vadító partysmink elkészítéséhez a szürke és a levendula árnyalatait érdemes variálni, ám a fémes színek egy kis csillámmal megbolondítva is remekül mutatnak.
page3.jpgZöld szem
A barnába áthajló, sötétzöld vagy mandulaszín szem mellé mindenképp meleg árnyalatokat válasszunk, mint a sötétlilák, arany, barack és korallos pink. Az intenzív zöld szemmel rendelkezőek azonban bátrabban sminkeljenek a zöld összes árnyalatával, az élénk neonszínekkel, de akár a sötétebb erdő zöld, vagy fekete is remek árnyalást biztosíthat. Ha egy kis optikai csalással nagyobbnak akarjuk mutatni a zöld szemet, akkor hasonló zöld árnyalatot vigyünk fel nedves applikátorral a szemhéjra, majd 2 rétegben spirálozzunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr894648348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása