CocoChic

CocoChic

Éljen a retró! Pöttyös minta: romantikus és bájos

2012. augusztus 08. - CocoChic

A retró divat egyik elfeledett kincse a pöttyös minta, mely bájos és romantikus hatást kelt. Nemcsak az utcai divatban, de a sztárok ruhatárában is felfedezhetünk egy-egy csinos darabot. Következzenek a legjobb összeállítások!

141300507028237842_FJ6vpKgc_c.jpg

Cameron Diaz egy egyszerű egyberészes ruhát választott, amit fekete szandállal, fekete övvel és piros rúzzsal kombinált. Rihanna egy overált választott, melyet tarka pöttyei varázsoltak igazán vidámmá. Az énekesnő visszafogott fekete kiegészítőkkel vegyítette a kezeslábast. Megan Fox a fehér alapú fekete pöttyös szoknyát egy fekete felsővel és arany színű kiegészítőkkel párosította.

2celeb.jpg

Kate Middleton a tőle megszokott eleganciát egy egyszerű pöttyös ruhával is el tudja érni, melyet fehér kardigánnal vett fel. Olivia Palermo ruhája kissé extravagánsabb, ám remekül passzol hozzá az ezüstös kardigán, a fehér táska és a fekete cipő. Katy Perry a harsány darabok kedvelőjeként ismert, s ezt pöttyös szettjével sem hazudtolta meg.

celeb_3.jpg

Lauren Conrad megidézte a múltat retró szoknyával, hollywoodi hullámaival és tűzpiros rúzsával. Coco Rocha a visszafogott pöttyös blúzt egy feltűnő blézerrel és egy szexi bőrnadrággal ötvözte. Eva Longoria a pöttyös ruha mellé ezüst kiegészítőket és tűzpiros magassarkút választott.

celeb1(1).jpg

Persze a pöttyös daraboknak sem kell csak a megszokott fekete-fehér színsémában mozogniuk, bátran válassz más színeket is. A kék alapú pöttyös nadrág például remekül mutat fehér és kék darabokkal vagy farmerdzsekivel. A pöttyös blúzok isteniek lehetnek egy fehér szoknyával és piros övvel, hisz teljesen francia hangulatot keltenek. A bézs alapú darabokat érdemes merész színekkel kombinálni.

street_1.jpg

Persze ha nem akarsz túlzott feltűnést kelteni, bármely pöttyös alapdarab mellé válassz a bézs árnyalatai vagy a sablonnak tűnő, ám rendkívüli eleganciát sugárzó fekete közül.

street_2.jpg

Egy játékos nyakbavalóval, vidám színű darabbal vagy érdekes csomózási technikával pedig akár a nyaralás ideje alatt is magadra kaphatod kedvenc pöttyös darabodat.

street_3.jpg

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

 

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr264701497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása