CocoChic

CocoChic

Készíts egyedi ékszert percek alatt!

2012. augusztus 16. - CocoChic

A Szex és New York főszereplőjének, Carrie-nek talán csak egyetlen jellegzetesebb darabja van az ikonikus tütünél, a nyaklánca. Aki látta a sorozat összes részét, emlékszik, hogy több rész is foglalkozik a nyaklánc történetével. Ha te is szeretnél egy különleges nyakláncot, most könnyedén elkészítheted pár perc alatt!

2885187231704855_WmWDPm8W_c másolata.jpg

Nemrég a Pinterestet böngészve találtam ezt az egyszerű, de rendkívül mutatós ötletet. Mindössze egy közepesen vastag (hajlítható) drótra, hímzőfonalra, ollóra, fogóra, átlátszó lakkra, két vékony fémkarikára és nyakláncalapra lesz szükséged. A drót egyik végén készíts egy vékony hurkot a fogó segítségével. Ha nincs otthon fogó, akkor az olló hegyével is próbálkozhatsz. A hímzőfonalat kösd meg jó szorosan a hurok mellett, akár többször meg is csomózhatod, majd lassan csavard körbe a drótot a fonallal. Ha már elegendő hosszúságú drótot fedtél be a színes fonállal (felirattól függ), akkor kösd el egy vékony, ám erős csomó segítségével a hímzőfonalat és ismét készíts egy hurkot a drótból. A fonal feleslegesen lelógó szálait óvatosan vágd le, majd egy átlátszó körömlakkal vékonyan kend be a csomók környékét. Most a drótot hajlítgatva formázd meg a kívánt feliratot. Ha megvan a felirat is, akkor a drót két hurkát kapcsold össze a két vékony fémkarika segítségével a lánccal és már kész is.2885187231704855_WmWDPm8W_c.jpg

Ha tetszett a bejegyzés nyom egy lájkot vagy csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr424715182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása