CocoChic

CocoChic

Plus size divattippek

Bejegyzés alcíme...

2012. szeptember 24. - CocoChic

Ha plus size mérettel rendelkezel, akkor sem kell kétségbe esned, hisz számos csinos outfitet állíthatsz össze merészebb darabok felhasználásával is.

A francia Valérie, a Blog To Be Alive bloggere imádja a feltűnő darabokat, a neon színeket és az izgalmas mintákat. Outfitjeit igyekszik egyedien összeállítani és megmutatni mindenkinek, hogy a nagyobb méretekkel rendelkező hölgyek is bátran hordhatnak tiltólistás darabokat, ha tudják azt viselni.

viragminta(1).jpgMinta
A francia lány virtuális gardróbjában barangolva megfigyelhetjük, hogy az élénk színek mellett az absztrakt- és virágmintás darabokért is szenvedélyesen rajong. A ruha kiválasztásánál mindig ügyelj a szabásvonalakra, illetve érdemes az övet is a számodra legelőnyösebb helyen megkötni.

szoknyak.jpgSzoknyák
Ha vaskosabb a lábad, a szoknyák még jobban is állhatnak, mint a nadrágok. Az aszimmetrikus szabású, sötét színű darabokkal például remekül álcázhatod a vastagabb combokat, míg a maxi ruhákkal légiesebbé teheted megjelenésedet.

elenk_sznike.jpgSzínek
A divatblogger lány bebizonyította, hogy a merész színektől sem kell félni, sőt néha egy kis trükközés segítségével még optikailag is karcsúsíthatnak a rikító árnyalatok.Valérie gardróbjából a lila szoknyás, mintás blúzos outfit tetszett a legjobban, hisz a színek tökéletes összhangban állnak. egysznu.jpgEgyszínű darabok
Az egyszínű darabok már veszélyesebbnek bizonyulhatnak egy plus size méretekkel rendelkező nőnél, ám egy karcsúsító hatású övvel és ötletes kiegészítőkkel itt is csalhatunk kicsit. Valérie másik pofonegyszerű trükkje a fekete harisnya, ami slankítja a vastagabb lábakat.

A képek forrása: www.blogtobealive.com

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr944799757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása