CocoChic

CocoChic

Így viseld a farmerdzsekit!

Bejegyzés alcíme...

2012. szeptember 30. - CocoChic

Neked is ott lapul a szekrényed mélyén egy dögös farmerdzseki, de nem tudod, hogyan hordjad? Most bemutatok pár indián nyárhoz illő összeállítást főszerepben a farmerkabáttal!

4(35).jpgHideg reggeleken
Az idei szezon nagy slágere az aszimmetrikus szoknya, melyet az ősz beköszöntével sem kell száműznöd a szekrény aljára. Főleg visszafogottabb, semlegesebb kiegészítőket párosíts, így például egy farmerdzseki jól illik hozzá és a csípősebb reggeleken jól is jön. A városban futkosós napokon egy sort/farmer, trikó és lapos cipő mellé is tökéletes választás lehet a farmerdzseki, hisz kényelmes és praktikus darab.

1(58).jpgFesztiválokra, koncertekre
A fesztiválok, szabadtéri rendezvények száma egyre ritkul, pont ezért kell kiélvezni a jó idő utolsó pillanatait és egy hatalmasat tombolni a szabadban. Elmaradhatatlan ruhadarab lehet a farmerkabátka, mely a szellősebb, színesebb szoknyákhoz is remekül illik. Az élénkebb színeket inkább a világosabb, fehérhez hasonló darabokkal párosítsd, míg a sötétebb felsőkhöz az erőteljesebben színezett verziót válaszd. Balerinával vagy motoroscsizmával és egy harisnyával garantáltan nem fogsz fázni még hajnalban sem.

2(50).jpgNőiesen
A nagyvárosi sikk eléréséhez a romantikus, lágyan leomló anyagú szoknyácskákhoz is bátran válaszd az elkoptathatatlan farmert. Ha a ruhád bővebb szabású, vagy viselj egy övet, vagy a kabátod legyen csak derékig érő, különben előnytelenül állhat ez az összeállítás.

3_sztar.jpgA sztárgardrób alapja
A sztárok közül Kim Kardashian egy fekete minihez és egy fehér trikóhoz választotta a koptatott kabátot, míg Rachel Bilson a reggeli rohanásban virágmintás szoknyájához és fehér ingéhez vett fel egy farmerből készült darabot. Alexandra Burke összeállítása nagy kedvencem, hisz a farmerkabát színéhez remekül passzol a rikító sárga táska.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr214811016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása