CocoChic

CocoChic

Az 5 leggyakoribb divatbaki

2012. október 14. - CocoChic

Ki ne szeretne mindig divatos lenni, ám ha az adott trend nem passzol személyiségünkhöz, jobban járunk, ha elkerülünk pár ruhadarabot, hisz könnyedén nevetségessé válhatunk.

135108057541268539_ohJTUL87_f.jpg
Miniszoknya

Az utóbbi években újra felbukkant a mini, mely valószínűleg sosem megy ki a divatból. A mini egyetlen hátránya, hogy csakis tökéletes alakkal rendelkezőkön áll jól, hisz a narancsbőrös comb nem épp esztétikus látvány. Ha nem rendelkezünk modell alkattal, akkor válasszunk inkább hosszabb, kevésbé feszülős darabokat.

Mértékkel
Idén a színek és minták ötvözése is trendi, de a nagyon szokatlan és túlzásba vitt párosítások még mindig divatbakinak számítanak. Fontos, hogy sose ess túlzásba, a kiegészítők kiválasztásakor is tartsd szem előtt a kevesebb néha több elvét.

Harmónia
Sokan a semleges alapdarabokra esküsznek, melyeket feltűnő kiegészítőkkel kombinálnak. Érdemes azonban a színes és szemkápráztató kiegészítők esetében is valamilyen rendszert, harmóniát teremteni, hisz az összhang a legfontosabb. Fontos, hogy öltözékeid darabjai ne csak színükben, de stílusukban is illeszkedjenek egymáshoz.

Kivillanó fehérnemű
A legsúlyosabb divatbakik egyike a fehérnemű kivillantása. A szilikonpántok ideje már régen lejárt, így érdemes nyakban kötős és pánt nélküli melltartókra beruházni. Ha mindenképp kivillan a fehérneműd (például egy csipkés felső esetén), akkor csakis a ruhád színével egyező legyen.

Rossz farmer
Az egyik legkedveltebb ruhadarab a farmer, így nem meglepő, hogy a legtöbb divatbaki ehhez a darabhoz köthető. Fontos, hogy mindig a megfelelő méretű nadrágot viseljük, hisz a túlságosan kicsi farmer ,,kidobja" a hurkákat, míg a túl bő darabok esetében nevetséges lesz a nadrág ülepe. Az utóbbi évek közkedvelt szabása volt a skinny farmer, amit a méretesebb hátsóval rendelkezők messziről kerüljenek, sőt, mivel a lábakat is rövidíti optikailag így az alacsonyabb típus képviselőinek sem ajánlom viselését.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr654846185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása