CocoChic

CocoChic

Sugarbird 2012 ősz/tél

2012. november 26. - CocoChic

Nemrégiben ünnepelte a Cukormadár a születésnapját, így egy látványos show keretében vonultatták fel az őszi-téli kollekciót, sőt legújabb covergirl lányukat, Weisz Fannit is ezen az eseményen üdvözölték hivatalosan a Sugarbird csapatban.

Sokan szidják a Sugarbird-öt, mondván, hogy a ruhák nagyrésze koppintás, sok a műszálas anyag és giccses darabok tömkelegéből állnak a kollekciók. Szerintem, azért nem annyira vészes a helyzet, mert akad azért pár aranyos darab, ami hétköznapra tökéletesen megfelel. Persze a világosbarna bőr daraboktól vagy az erőltetetten vadnyugati hatástól én is elhatárolódnék, de a klasszikusabb fazonok és színek nekem tetszettek. Következzen egy kis válogatás az új kollekcióból!

1-vert.jpg3-vert.jpg5-vert.jpg


Fotó: Laurenczy Miklós
A többi kép az alábbi linken tekinthető meg: www.femcafe.hu

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr154927168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása