CocoChic

CocoChic

10 trükk a ragyogó mosolyért

2012. november 27. - CocoChic

Ki ne vágyna vakítóan fehér fogakra, telt ajkakra, hisz ezek a lehengerlő mosoly alapkellékei. Most 10 egyszerű trükk segítségével ragyogóbb lehet a mosolyod.

beauty-smile-800x600.jpg
1, Kávé - a fogak ellensége

A legtöbb ember számára elképzelhetetlen a reggel kávé nélkül, pedig a reggeli élénkítő erőteljesen elszínezi a fogakat. Persze nem kell lemondanod a koffeinlöketedről, mindössze vess be egy apró trükköt és idd szívószállal a kávét. Bármilyen furcsán is hangzik, így érintkezik a legkevésbé a fogaiddal a fekete nedű, s ezért kevésbé színeződik el a zománc.

2, Egyél sajtot!
Kevésbé ismert tény, hogy a sajtfélékben lévő kalcium vékony filmréteget képez a fogzománcon, így védve a fogakat a szuvasodástól és s komolyabb elszíneződésektől, mint például a tea vagy a bor esetében.

3, Fehéríts minden nap!
Nem kell drága fogfehérítő kezelésekre járnod, elég ha beszerzel egy fehérítő hatású fogkrémet, mely pár árnyalatot világosíthat a fogaidon.

4, Bronzosíts!
Használj enyhén barna árnyalatú bronzosítót, hisz minél napbarnítottabbnak tűnsz, annál fehérebbnek tűnik a fogsorod is.

5, Trükközz a színekkel!
A rúzsod vagy a szájfényed kiválasztásánál a kék alaptónusú, matt árnyalatokat válaszd, hisz ezek fehérebbnek láttatják a fogsort. A legtöbb nőnek a hideg pink és a fényes cseresznyés árnyalatok állnak jól, így ezek között nézz szét a tökéletes ajakápoló keresésekor.

6, Csillogj!
A jól kiválasztott ékszer is fehérebbnek és csillogóbbnak mutathatja a fogaidat. Az arany kiegészítők sárgás árnyalatuk miatt kedvezőtlenek, ám az ezüst és a csillogó kristályokkal díszített darabok fogaidat is tündöklő gyémánttá változtathatják.

7, Egyél almát!
Ha nincs időd percekig tartó fogmosásra, akkor rágcsálj el egy ropogós zöldalmát, mely ugyanolyan hatékony gyorssegélynek bizonyulhat.

8, Fehéríts a zuhany alatt!
A házi fogfehérítőket a zuhany alatt alkalmazd, hisz a hidrogén-peroxid hatékonysága felgyorsul a melegben.

9, Válts fogkefét!
Találd meg a számodra ideális fogkefét. Érdemes a nejlonszálas fogkeféket természetes sörtéjűre lecserélni.

10, Légy természetes!
Ne aggódj, a vörös szőnyeg csábos mosolyai sem tökéletesen szimmetrikusak és vakító fehérek, az önbizalom sokkal tündöklőbbé teheti a mosolyodat, mint a professzionális fehérítés!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr244930430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása