CocoChic

CocoChic

Laza hullámok akár alkalmakra is

2012. december 16. - CocoChic

A hullámos haj még mindig rendkívül divatos, ám sokan nem tudják, hogy hogyan is készítsék el. Most segítek elsajátítani a mindenkit elbűvölő hullámok elkészítésének megfelelő technikáját.

page.jpgKinek ajánlott ez a frizura?
A kislányos loknik igazi dívás megjelenést kölcsönözhetnek egy felnőtt nőnek, sőt a férfiakat is ez a frizura ragadja meg leginkább a felmérések szerint. Nem kell azonban szupermodellnek lenned, hogy jól is álljon ez a haj, hisz ez a fazon a legtöbb típusnak jól áll, mivel a finom rétegelése és hullámzása észrevétlenül eltereli a figyelmet a problémás területekről. Játékosságával és könnyedségével minden hibát elrejt ez a frizura, legyen szó akár aszimmetrikus arcszerkezetről vagy egy kis súlyfeleslegről. Ha hosszúkás arcod van, formázz sűrűbb hullámokat. Kerekebb archoz pedig a hangsúly legyen a fejtetőn, illetve mindig adj volument a felső rétegnek, hisz ezzel megnyújtod az arcod és feljebb viszed a tekinteteket.

Hogyan kezdj hozzá?
A legszebb hullámokat a csavarós módszerrel lehet elérni, de a hajsütővassal vagy akár a hajvasalóval is hullámosíthatsz, ha ügyes vagy. Ha a csavarók mellett döntenél, akkor masszírozz egy kevés habot vagy formázókrémet a nedves hajadba, majd ujjaidat fésűnek használva szárítsd meg. Ha már majdnem száraz, nagyobb tincsekre bontva folytasd tovább körkefével a fejtetőtől kezdve. Amikor a hajvégekhez érsz, egy tincset befelé, egy tincset kifelé száríts, ezzel is növelve a loknikat. Ezután tekerd a tincseket a hajcsavarók köré és rögzítsd csattal. Fújd be hajspray-vel és szárítsd át még egyszer a jobb tartásért. Miután kihült a hajad, szedd ki a csavarókat és fésüld át óvatosan a hullámokat. A legfelső réteget csatold fel, hogy a középső réteget kicsit fel tud tupírozni. Ha végeztél, engedd le a felcsatolt részeket és finoman fésüld át anélkül, hogy szétszednéd a tupírt.

84301824244357000_j8KNSjRZ_c(1).jpg

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent
A képek forrása: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr284967178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása