CocoChic

CocoChic

6 trend a kifutókról

2012. december 23. - CocoChic

Az idei szezon ruhadarabjainak bemutatásakor 6 nagyobb irányzat tűnt fel a kifutókon, melyek garantáltan a hidegebb évszakok legnagyobb trendjeivé válnak.

Bársony
Az ősz beköszöntével ismét trendi lett a bársony, mely titokzatosságot és eleganciát sugároz. Egy bársonyból készült egyberészessel sosem foghatsz mellé, ám ha visszafogottabb szeretnél maradni , válassz inkább egy bársonytopánt. A színek terén is elengedheted fantáziádat, hisz akár egy narancssárga darabot is viselhetsz, idén ez is megengedett. A legjobb vásárt egy klasszikus vonalvezetésű bársonyzakóval csinálhatod, hisz ez a felső biztosan örök darab lesz és nem megy ki egyhamar a divatból.

 

Bordó
Az ősz és a tél legtrendibb színe egyértelműen a bordó, így legalább egy kiegészítőt ebben a csábító árnyalatban be kell szerezned. Legjobb választásnak a bordó árnyalataiban játszó kiegészítők tűnnek, hisz ezeket könnyű variálni, ám egy vagány bőrdzsekire vagy nadrágra is beruházhatsz.

 

Barokk
Ami eddig giccsesnek számított, idén felkapott lesz. A barokk minták hatalmas sikert arattak a kifutókon, így idén érdemes legalább egy fekete-arany párosítást beszerezned, hisz ez talán a legklasszikusabb. A rózsákkal, angyalkákkal díszített darabokkal is kísérletezhetsz, ám vigyázz, nehogy túlzásokba ess. Nagy kedvencem az amúgy modern stílusú, aranyban pompázó, mintás nadrág, mely a megfelelő kiegészítők segítségével könnyen igazi barokkos darabbá alakítható.

Minták
Bátran vigyünk egy kis színt és változatosságot a szettjeinkbe, amit legkönnyebben pár mintás darabbal érhetünk el. Geometrikus, törzsi vagy retró - teljesen mindegy, a lényeg, hogy a ruhadarabok között összhang legyen.

 

Magasított nyak
Ha hideg, akkor pulóverek. Az idei trendek még mindig a garbószerű daraboknak kedveznek, hisz idén a teknőcnyakként emlegetett magasított fazon lesz a legtrendibb. Bátran kísérletezz a színekkel, hisz egy feltűnő darab vidámságot csempészhet a szürke hétköznapokba is.

Bőr
A vad, kissé rockos hatású darabok az idei szezon abszolút befutói. A bőr kiegészítőknél bátran válassz hangsúlyosabb darabokat, nekem a bőrből készült nadrágok a kedvenceim. Persze beszerezhetsz egy finomabb és nőiesebb ruhát is vagy egy rafinált vonalvezetésű kabátkát.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr504978469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása