CocoChic

CocoChic

Így viseld stílusosan a térdzoknit!

2013. január 06. - CocoChic

A térdzokni rendkívül egyedivé és stílusossá teheti összeállításunkat, ha a megfelelő darabokkal kombináljuk. Persze a hidegebb időben sem kell lemondanunk erről a hangulatos kiegészítőről, mindössze a réteges öltözködést kell alkalmaznunk.

A klasszikus fekete
A klasszikus fekete térdzoknival nem tudsz melléfogni, hisz minden stílushoz és minden ruhadarabhoz illik semlegessége miatt. Ha aláveszel egy harisnyát, akkor még a combod sem fog fázni. Egy fehér egyberészessel vagy egy tyúklábmintás darabbal mutat a legjobban.

Csak rétegesen!
A kellemesen meleg őszi napok után télen is viselheted kedvenc zoknidat, mely csöppet vintage hatásúvá varázsolja az összeállításaidat, mindössze öltözködj rétegesen. Egy vastag harisnya, egy kardigán, egy blézer és egy vastag kabát, amit egy mutatós kalappal és egy vastag kötött sállal bolondítasz meg, hűvös időben is megállja a helyét.

Szürke
Másik nagy kedvencem a semleges szürke, mely az élénk színű darabok mellett a klasszikus párosításokkal is remekül összeillik. A fekete-fehér szettek komorságát, a norvég minta túlzott bohémságát és a pöttyös darabok kislányos báját is ellensúlyozhatod kicsit egy szürke darabbal.

Merészebb összeállításokhoz
A konzervatív iskoláslány egyenruha mellett persze merészebb outfitekhez is párosíthatsz térdzoknit. A rockosabb szettek laza kiegészítője, a nyári ruhák ősziesebbé varázsolója vagy az egészen egyedi összeállítások megkoronázója is lehet egy-egy mutatós térdzokni.

Színes lábmelegítők
A színes darabok beszerzésétől sem kell megriadni, például a kobaltkék idén nagyon trendi árnyalat és némi frissességet csempész a szettekbe, míg a sárga klasszikus őszi szín, a bordó pedig a mostani szezon egyik legnagyobb favoritja.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr294989195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása