CocoChic

CocoChic

Fémes ruhadarabok

2013. január 08. - CocoChic

Az idei szezon nagy kedvencei a fémes hatású ruhák, melyek a hétköznapokba is csöppnyi glam rockot és eleganciát csempésznek. Lássuk, hogy hogyan kell viselni ezeket a darabokat!

Ezüst
Az ezüst színű darabokat legkönnyebben fekete, fehér és szürke darabokkal kombinálhatjuk. Egy fehér inggel vagy egy szürke pulóverrel kiegészítve, egy csizmával párosítva a csinosabb hétköznapokon is remek viselet lehet egy ilyen feltűnő darab.

Arany
Az aranyszínű darabok kombinálhatósága a szín intenzitásán múlik, hisz a kevésbé csillogó darabokat könnyedén variálhatjuk fekete, kék, bézs és piros színekkel, míg a csillogósabb, bronzba hajló árnyalatok inkább világosabb színekkel mutatnak jól. Az egészen világos, szinte már fehér darabokat fekete holmikkal tudjuk a legstílusosabban ötvözni.

A fémes hatású darabok között is találhatunk merészebb holmikat, például a bronzos, barnás és a piros alapú farmerok. Ezeket az alapszínnel harmonizáló kiegészítőkkel kombináljunk, de mindig ügyeljünk rá, hogy csak egy hangsúlyos pontja legyen a szettünknek.

Szoknyák
A hétköznapi hordhatóság érdekében a fémes hatású szoknyákat egyszerű darabokkal párosítsuk. Egy fekete harisnya, egy könnyed blúz és egy meleg pulcsi remek választás lehet. Kedvencünk a középső szett, hisz a felsőrész lecserélésével még egy elegánsabb eseményen is megállná a helyét.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr955004347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása