CocoChic

CocoChic

Készíts könyökvédős pulcsit!

2013. január 12. - CocoChic

A legegyszerűbb és a legkopottabb pulóvert is könnyedén feldobhatod, ha beveted a 15 perc alatt elkészíthető könyökvédős trükköt!

8321356773_bf384f72d6_z.jpg

Mire lesz szükséged
A könyökvédővel díszített zakó után most itt az újabb trend, a rátétes pulóver is. Legjobban a hasított bőr, a tweed és a flitteres rátétek mutatnak, hisz ezek egészen más stílusúvá varázsolhatják az adott ruhadarabot. Az egyszerű és mutatós ,,csináld magad" trükkhöz mindössze egy pulcsira, ollóra, cérnára, tűre, gombostűre, ceruzára, papírra és egy kevés anyagra lesz szükséged a rátét elkészítéséhez.

Elkészítés
Első lépésként
tedd a tenyered a papírlap közepére, majd rajzold körbe a ceruza segítségével. Az így kapott formát próbáld meg minél szabályosabbra formálni, majd vágd ki egy olló segítségével.

Második lépésként az így kapott sablont helyezd rá a rátét anyagára, majd tűzd oda pár gombostű segítségével, hogy ne mozduljon el miközben kivágod a formát. A másik könyökvédőt is ezzel a sablonnal vágd ki!

Harmadik lépésként helyezd egymásra a kivágott formákat és ha szükséges, akkor alakítsd egyformára az esetleges eltéréseknél. A méretre vágott részeket helyezd a pulóverre, majd a rátét színével egyező cérnával apró öltésekkel rögzítsd a felsőhöz.

Az apró átalakítás kevesebb, mint 15 perc alatt elvégezhető, mégis igen látványos eredménnyel jár.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A képek forrása: apair-andaspare.blogspot.com.es

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr555013661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása