CocoChic

CocoChic

Mézes regeneráló hajmaszk a hidegre

2013. február 05. - CocoChic

A hidegebb időszakban a méz nemcsak a teánkba keverve lehet hatékony, hanem a szépségápolási rituáléinkba is bátran beépíthetjük a számos jótékony hatással rendelkező természetes csodaszert.

A hideg könnyen megviselheti a hajunkat, így könnyen durvává és töredezetté válik, sőt a sapka hordása miatt még gyorsabban is zsírosodik. Ha újra fényes és egészséges hajra vágyunk, akkor érdemes kipróbálnunk az alábbi gyorsan elkészíthető és természetes összetevőkből álló regeneráló hajpakolást.

Hozzávalók
- 4 evőkanálnyi méz
- 4 evőkanálnyi olívaolaj
- 1 evőkanálnyi almaecet
- 2 evőkanálnyi víz

Elkészítése
Mivel ez a hajpakolás igen egyszerű, így nem is kell sokat ,,főzőcskézni", hisz mindössze a mézet és az olívaolajat keverjük össze, majd vigyük fel a nedves hajra. Ha egy folpackkal körbecsavarjuk a hajunkat és egy meleg törölközővel bebugyoláljuk, akkor sokkal hatékonyabb lesz a házi szépségkúra, hisz a meleg hatására sokkal jobban hatnak az alapanyagok. 30 percnyi pihentetés után mossuk meg a hajunkat a szokásos módon, majd a vízzel felhígított almaecettel öblítsük át egyszer a hajunkat, hisz ez csökkenti a zsírosodás mértékét.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr325058946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása