CocoChic

CocoChic

Így viseld a garbót nyaklánccal!

2013. február 22. - CocoChic

Nemcsak a hideg beköszöntével, de az átmeneti időszakban is egyre többen választjuk a magas nyakkal rendelkező garbókat, amikben biztosan nem fázunk. 

Harmónia
Mindig ügyelj rá, hogy a kiegészítők harmóniában legyenek az öltözéked darabjaiddal. A felső és az ékszer színe passzoljon, semlegesebb színeket bátran párosítsunk feltűnőbb árnyalatokkal, hangsúlyosabb nyakláncokkal. Kicsit lógósabb, hosszabb láncokat válasszunk, melyek nem közvetlenül a nyakat díszítik, hisz ezek a darabok nem mutatják vastagabbnak a nyakat.

Hangsúlyos darabok
A fekete felsőkhöz érdemes vagányabb ékszerek választani, amik glamos, rockot hatást keltenek. Nagy kedvenceim a kristályokkal díszített láncok vagy a multichain darabok.


Játékosság
Az egészen egyszerű, letisztult daraboktól a feltűnőbb, csillogósabb ékszereken át a rafinált, játékos megoldású nyakláncokig mindent párosíthat a téli felsőiddel.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr505099223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása