CocoChic

CocoChic

Így készíts antik hatású körmöket!

2013. február 27. - CocoChic

Te is szeretnél trendi, antik hatású körmöket, de nem tetszenek a repedező technikájú körömlakkok? Próbáld ki az alábbi egyszerű trükköt, hogy garantáltan egyedi legyen a manikűröd!

1. lépés
Készítsd el a körömlakk alapját, arra figyelj, hogy világos szín esetében egyenletes legyen a fedés, ezért akár két réteg lakkra is szükséged lehet. Fogd egy tiszta nejlondarabot, ami akár zacskó is lehet.

2. lépés
Kend be a nejlont azzal a színű lakkal, amelyikkel a koptatott, antik hatást el szeretnéd érni, majd óvatosan nyomkodd a lakkos nejlont a körmeidhez.

3. lépés
Egy körömlakklemosóba mártott ecset, vatta vagy fültisztító segítségével töröld át a körömágyat és környékét, hogy a bőröd ne legyen lakkos, és már kész is!

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

Forrás: thebeautydepartment.com

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr855099272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása