CocoChic

CocoChic

Hey-Mr! Jó a cipője!

2013. március 13. - CocoChic

Az igazi divatfanok talán már értesültek róla, hogy a napokban lezárt Blindinvestment versenyén a legtehetségesebb fiatal designer címet a Hey-Mr! nyerte.

A Bécsi Iparművészeti Egyetemen textil – design szakos hallgatója, Lukács László hozta létre a brandet, mely környezettudatos, uniszex cipőket kínál. A Hey-Mr! cipőivel először még a wonderLAB megnyitóján találkoztam, de már akkor biztos voltam benne, hogy hallani fogunk még ezekről a különleges lábbelikről. Hogy mi fogott meg bennük? A különleges anyagok, a színek és persze a csipke, ami valljuk be, nem épp a leggyakoribb elem egy cipőn. Szó mi szó, egyértelmű volt a testet öltött kreativitás.

A Hey-Mr! Minden alakomra hordható, ha valaki meg szeretné mutatni az egyéniséget és azt, hogy mennyire merészen és bátran tudja kimutatni tudatos érdeklődését az igazi design élvezetéhez. Formavilágában ezek a cipők nagyon minimálisak, de anyagaiban a legextrémebb kombinációik egy szolid eleganciával. Éppen emiatt minden alkalomra, koncertektől egészen kiállítás megnyitókig minden rendezvényen viselhetők. A Hey-Mr! Környezettudatos kombinációja az eleganciának, minőségnek és őrült ötleteknek! - olvasható a Hey-Mr! Facebook profilján.

Hey-Mr-cipők-férficipők-ruhák-magyar-tervezők-budapest-bőrcipők-férfidivat- (2).jpg

Hey-Mr-cipők-férficipők-ruhák-magyar-tervezők-budapest-bőrcipők-férfidivat- (6).jpg

Hey-Mr-cipők-férficipők-ruhák-magyar-tervezők-budapest-bőrcipők-férfidivat- (1).jpg

Hey-Mr-cipők-férficipők-ruhák-magyar-tervezők-budapest-bőrcipők-férfidivat- (3).jpg

Hey-Mr-cipők-férficipők-ruhák-magyar-tervezők-budapest-bőrcipők-férfidivat- (5).jpg

Hey-Mr-cipők-férficipők-ruhák-magyar-tervezők-budapest-bőrcipők-férfidivat- (4).jpg

A Hey-Mr! Facebook oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr365131990

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.03.13. 13:52:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása