CocoChic

CocoChic

10 újrahasznosítási tipp régi fülbevalókhoz

2013. március 17. - CocoChic

A legtöbb nő ékszerei között bizonyára akadnak olyan darabok, amiket már évek óta nem viselt. Most megmutatom, hogy a régi fülbevalót hogyan lehet stílusosan újrahasznosítani.

Karperec
Mindössze egy karperecre és egy ragasztópisztolyra lesz szükségünk, amivel fel tudjuk ragasztani a megunt fülbevalókat, hogy egy meseszép, csillogós csuklódíszt kaphassunk.

Bross
Egy a régi fülbevaló hátuljára rögzített klipsszel vagy biztosítótűvel percek alatt bájos brosst készíthetünk, ami remekül mutathat a blúzok nyakában vagy az ingek zsebein.


Gallérdísz
Az idei szezon nagy kedvencei a gallérnyakláncok és a díszes gallérok, amit mi is könnyedén elkészíthetünk, ha egy biztosítótű vagy klipsz segítségével a gallérok csücskéhez rögzítjük az ékszert.

Táskadísz
A kissé megkopott vagy nem túl dekoratív csattal rendelkező táskáinkat is feldobhatjuk a megunt ékszerrel.

Nyakláncdísz
A megunt és divatjamúlttá vált gyöngysorokba tűzve elegáns és kifinomult hatást kelthetünk, így enyhítve a first lady érzést.

Fejkendő
Ha a tarkónknál megkötve viselünk egy selyemsálat fejkendőként, akkor sokkal izgalmasabb lehet az összhatás, ha pár csillogó ékszerrel megbolondítjuk ezt a kiegészítőt.

Fejpánt
Egy egyszerű gumiszalagból is készíthetünk haj- vagy fejpántot, amit sokkal dekoratívabbá tehetünk egy-egy megunt ékszerrel.

Sarokdísz
A sokszor hordott cipők gyakran megtörnek a hátuljuknál, ám egy ügyesen elhelyezett klipszes megoldással könnyen leplezhetjük a cipő sérüléseit.


Orrdísz

A legegyszerűbb cipőből is hercegnői topánt varázsolhatunk, ha a klipszre erősített fülbevalóinkat a lábravaló orrára rögzítjük.

Maszkdísz
Ha bálba vagy farsangi buliba vagyunk hivatalosak, de nem akarunk vagyonokat költeni, akkor egy egyszerű fekete maszkot is könnyedén feldobhatunk a csillogó kövek segítségével.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

Forrás: lovemaegan.com

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr555137900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása