CocoChic

CocoChic

Fényesítő hajpakolás

2013. március 20. - CocoChic

Ha a téli hideg, a sapkahordás és a gyakori mosás megviselte a hajadat, akkor mindenképpen próbáld ki az alábbi fényesítő és tápláló hatású hajpakolás, mely ismét csodássá varázsolja frizurádat!

Hozzávalók
- 1 evőkanál olívaolaj (lehetőleg extra szűz)
- 1 kiskanál shea- vagy kókuszvaj
- 1 kiskanál lenmag olaj

Elkészítés
A shea- vagy kókuszvajat oszlasd kicsit szét egy spatula vagy kanál segítségével egy tálban, majd add hozzá az olajokat és keverd egyenletesre a masszát. A száraz hajra vidd fel az energetizáló hatású hajpakolást, majd hagyd hatni a keveréket legalább egy órán át. Ha még látványosabb végeredményre vágysz, akkor tekerd fóliába vagy törülközőbe a hajad, hogy a meleg hatására még aktívabban kifejthessék hatásukat az összetevők. Ha letelt a kijelölt idő, akkor mosd meg a hajad a szokásos samponoddal, ám most ne használj balzsamot!

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr405138043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása