CocoChic

CocoChic

Hangsúlyozd ki a derekad!

2013. március 23. - CocoChic

A csípőfarmer és a hasat villantó topok után végre ismét visszatértek a derékhangsúlyos darabok, melyek szupernőies homokóra alakot varázsolnak.

Karcsúsító övek
Christian Diornál a könnyű kabátokon, blézereken és felsőrészeken is a derékra esik a hangsúly, míg Victoria Beckham kollekciójában a bőrövek hangsúlyozzák ki a nőies vonalakat. Carolina Herrera magasított derekú szoknyáit is egy-egy bájos, masnis övvel dobta fel.

A Sportmax modern hatású ruháin a peplum felső emelte ki a derekat, míg Stella McCartney kiskosztümjeit a különleges szabásvonalak tették extra nőiessé. A Yves Saint Laurent kifutóján végigvonuló flapper stílust idéző ruhákat egy széles övvel varázsolták modernebbé és csinosabbá.

 

Színek
A színesebb darabokkal is jól mutathat egy derékhangsúlyos megoldás, mint ahogyan azt a Rodarte, a Philosophy by Alberta Ferretti és a Nicole Farhi féle kollekciók esetében is láthatjuk.

 

Merész megoldások
Az egészen merész színekből összeállított szetteket is hagyományosabbá és konzervatívabbá varázsolhatja egy öv, mint ahogyan az Jonathan Saundersnél is látható. A Fendi kollekciójára a széles, fűzőszerű övek voltak a jellemzőek, amik csodálatos darázsderekat varázsoltak a modelleknek. Az oversize hatású kabátokat is nőiesebbé tehetjük, ha kihangsúlyozzuk a derekunkat, mint ahogyan az Etro bemutatóján is tették.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr725161764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása