CocoChic

CocoChic

Így készíts matt mintás körmöket!

2013. március 24. - CocoChic

A nemrég feltűnt matt hatású körömlakkok remekül mutathatnak egy fényes hatású lakkal párosítva, hisz így a körömre festet minták visszafogottak, mégis látványosak. Próbáld ki te is!

Elkészítése
1. lépés
Fesd ki a körmeidet fényes fekete lakkal, hisz ez adja a tartós alapréteget. Ha nem eléggé egyenletes a festék, akkor vigyél fel még egy réteg lakkot a tökéletes fedésért.
2. lépés
Ha megszáradt a 2 rétegben felvitt alapréteg, akkor következhet a mattító hatású lakk.

3. lépés
A csíkos körmök elkészítéséhez körömmatricát vagy celluxot vágj vékony csíkokra, majd helyezd a ragasztós csíkokat a körmeidre.
4. lépés
Ezután egy réteg fényes lakkal kend át ismét a körmeidet, így ahol nem fed a ragasztó ismét csillogó fényű lesz a körmöd.

5. lépés
Pöttyös minta esetén egy tollat vagy egy tűhegyet márts a fényes lakkba, majd hagyd apró pontokat a körmeiden.
6. lépés
A ragasztószalagok eltávolítása és a teljes száradás után egy acetonba mártott ecset vagy fültisztító segítségével távolítsd el a körömágyadra és a bőrödre száradt felesleges lakkot.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!


A képek forrása: thebeautydepartment.com

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr115161769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása