CocoChic

CocoChic

2013 legtrendibb frizurái

2013. március 25. - CocoChic

Ha unod már, hogy mindig ugyanúgy hordod a hajadat, akkor inspirálódj a kifutón végigvonuló modellek frizuráiról készült képek segítségével!

A Louis Vuitton bájos masnis hajpántokkal dobta fel a modellek frizuráját, míg a Valentino kifutóján egyszerű, tarkónál összefogott konttyal oldották meg a frizura kérdését. A Chloé modelljeinek oldalt elválasztott haja volt, amit hátul hurkolt copfban rögzítettek.
 

Giambattista Vallinál a letisztult formák és az egyszerű, hátrafésült frizura volt a befutó. Stella McCartney bemutatóján visszafogott, hétköznapi, középen elválasztott frizurák voltak, míg Jean Paul Gaultiernél a lesimított, hátul lófarokban összefogott, kissé alkalmi jellegű haj volt a befutó.

Jean Paul Gaultier bemutatóján az erőteljes színek, a retró beütés is feltűnt, így a színes kendők is előkerültek, amik később a Marc by Marc Jacobsnál is jelentős szerephez jutottak. Giorgio Armaninál a szövetből készült, kalapszerű rátétek domináltak.
 

Christian Diornál a letisztultságon volt a hangsúly, így a tarkónál összefogott haj volt a legjellemzőbb. A Lanvin fodrászai oldalra fésült, enyhén hullámos frizurát álmodtak meg, míg Rick Owens barokkos túlzásba esett a tupírozott, kreppelt hajrengetegekkel.
 

Persze a kiegészítők sem maradhattak el, így a Balenciaganál a fém hajpántok, a Rochasnál a hatalmas díszek, a Fendinél pedig a különleges hajpántok voltak a hajbavalók.
 

Roberto Cavalli fodrászai lágy, természetes hullámokat készítettek, míg a Missoni szakemberei középen elválasztott, egyenes tincseket varázsoltak a modelleknek. A Marni kifutóján kócos hatású, kissé zilált kontyok készültek.
 

Emilio Pucci bemutatóján egy egyszerű, de mutatós trükköt vetettek be. Jil Sander modelljei laza, tarkón összefogott copfot viseltek, ám a frizura különleges voltát az adta, hogy a haj a füleket is takarta. A Bottega Veneta kifutóján kócos hatású, középen elválasztott kontyok voltak láthatóak.

A Moschino modelljei a hatvanas éveket idéző tupírozott frizurában tündököltek, míg a Pradanál a hátulról előre dobott hajak voltak a legtrendibbek. A Gucci fodrászai különleges póthajakat alkalmaztak a kontyok elkészítésekor, melyeket tollszerű díszként tűztek a hajba.
 

A Giles kifutóin a lágy, természetes hullámok voltak a legkedveltebbek, hasonlóan a Burberry Prorsum lágyan leomló tincseihez. Paul Smith a balerinakontyokat vadította be kicsit.
 

 

Egyik nagy kedvencük a Rodarte féle vadóc, szuperegyenes, oldalra fésült frizura. Marc Jacobsnál a drámai színek, a tupírok és a vad formák voltak a meghatározóak. Donna Karan fodrászai a modellek haját lágyan feltűzték és kissé összekócolták.
 

Az egyik legcsodásabb frizura talán Diane von Furstenberg kifutóján tűnt fel, a lágyan leomló loknik úgyis extra nőiesek voltak. Derek Lam a kislányos, egyszerűen oldalra fésült frizurát preferálta, míg az Altazurra fodrászai igazi hajkölteményeket kreáltak.
 

Alexander Wang futurisztikus, ragasztószalaggal kombinált frizurát vonultatott végig, míg a Dolce & Gabbana színes selyemkendőkből készített hajpántot. A Rag & Bone vizes hatású frizurája nekem nem igazán jött be.
 

Újabb nagy kedvencünk a Chanel volt, akik az idei évben is borzasztóan sokat adtak a részletekre. A modellek haját középen választották el, majd hátul, tarkónál egy kontyban rögzítették, amit aztán egy tüllhálóval rögzítettek. A végső csinosítást egy a hajgumira rögzített hatalmas, Chanel logóval ellátott gyönggyel oldották meg.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr35161775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása