CocoChic

CocoChic

Csillogó kövek és kristályok

2013. március 28. - CocoChic

A kristályok és színes kövek elegáns és fényűző csillogása már a hétköznapok viseletébe is befészkelte magát, így ne lepődjünk meg, ha a 2013-as kollekciók darabjai között több díszített darabot látunk.

Pulcsik és kabátok
A felékesített felsők esetében nem kell a gyémántszerűen csillogó kristályokra gondolunk, hisz a legtöbb ilyen díszítés inkább feltűnő neonszínekben és trendi pasztellokban tündököl. A legtöbb tervező túlzásba is eset, amikor ezeket a darabokat álmodta meg, hisz hatalmas plasztikdarabokat alkalmaztak.

 

Kabátok, ingek
A kabátok ujját, zsebét vagy gallérját díszítő csillogó kövek csak idén lesznek igazán trendik, míg a kristályokkal ékesített gallérok már a 2012-es évben is nagy slágernek számítottak.

 

Gallérok
Az ingek gallérjait díszítő ékességek annyira népszerűek lettek, hogy a gallérnyakláncok elterjedésével együtt a kristálydíszítés itt is feltűnt. Nagy kedvencem a Pán Péter világát idéző körgallér, amit egy selyemmasnival köthetünk össze.

 

Táskák, cipők
A szegecses topánok helyett idén már a csillogó kövekkel díszített darabok lesznek a trendik, sőt a táskákon is feltűnik ez a díszítési módszer. Például a Prada szinte minden táskáján fénylik valamilyen tündöklő dekorelem.

 

Clutch
A kistáskákat is be fogják borítani a színes kövek, flitterek és kristályok, ám ezen a fronton már nem olyan új keletű a jelenség, hisz gondoljunk csak Alexander McQueen koponyás-kristályos darabjaira.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj és lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr495177727

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.03.29. 13:13:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása