CocoChic

CocoChic

Gyönyörű, de méregdrága táskák

2013. március 31. - CocoChic

Ki ne álmodozott volna már egy csodás táskáról, mely minden összeállítást remekül feldob? Most összeszedtem pár hétköznapokhoz passzoló, gyönyörű darabot, amik elképesztőek, ám az áruk igen magas.

Alexander Wang és Tory Burch
Alexander Wang világos színű darabjában az egyszerűséget, a naturalizmust kedvelem. A bőr finom megmunkálásának és az aprólékos varrásnak hála igazán egyszerű, de mégis elegáns darab lett a végeredmény. A táska ára 306.000 forint. Másik nagy kedvencem Tory Burch kézitáskája, melyet az oldalsó borítéktáskát utánzó zseb tesz igazán izgalmassá. Egy ilyen letisztult, de mégis határozott vonalvezetésű darab remekül mutathat egy kiskosztümhöz. A táska ára nem kevesebb, mint 142.000 forint.


 

Victoria Beckham és Marc by Marc Jacobs
A klasszikusabb daraboknál maradva, nem véletlen szerettem bele a Victoria Beckham által tervezett, hasított bőrből készült, törtfehér színű csodába sem, melynek ára 666.500 forint. Ennek a kiegészítőnek nagy előnye, hogy az elegánsabb összeállítások mellett egy farmerral és egy egyszínű pólóval is igen mutatós lehet. A kézi- és vállpánttal is ellátott Marc by Marc Jacobs darab mixelt alapanyag-választásának hála, kicsit modernebb, fiatalosabb összhatást kelt. Remekül mutathat egy bőrből készült ruhával vagy egy merészebb koktélruhával is. Ára 123.000 forint.

Lanvin és Miu Miu
A színesebb darabok kedvelőinek könnyen a szívéhez nőhet az alábbi két táska. A Lanvin táskája nemcsak különleges formája, de meghatározhatatlan, mégis érdekes színe miatt is az egyik nagy kedvencem. A 615.800 forintba kerülő darabot az aranyozott fémből készült díszítések teszik modernebbé. A Miu Miu csajos, vagány pink színű darabja 213.000 forintba kerül. Legjobban farmerrel, pulcsival, pólóval és egy pink színű kiegészítővel mutat.

Chloé és Yves Saint Laurent
A Chloé kínálatában kapható 549.500 forintba kerülő fekete táskát a halványbarna bőr díszítés teszi kissé izgalmasabbá. A Yves Saint Laurent által tervezett extravagáns darabot klasszikus fekete-fehér kombináció és pitonminta tesz modernné és kissé vadóccá. A hatalmas aranyból készült csat már csak ráadás az 570.400 forintba kerülő darabon.

 

Dolce & Gabbana és Mulberry
Hasonlóan izgalmas hatású a zöld és fekete színkombinációjából felépülő, fényes pitonbőrből készült Dolce & Gabbana kiegészítő is, amit a hozzá adott minierszény tesz bájosabbá, bár 873.700 forintért ezt már elvárhatjuk. A Mulberry által forgalmazott 325.000 forintba kerülő mázsacipelő, nemcsak nagy ,,elnyelőképességével", de a bézs és mustársárga közötti átmenetet idéző színével is felhívja magára a figyelmet.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr255185405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása