CocoChic

CocoChic

Így viseld a szőrmés stólát!

2013. március 31. - CocoChic

Az idei tél során végre újra elő lehetett venni a szőrmés stólákat, hisz ez a kissé háttérbe szorult kiegészítő most újra nagyon divatos lett. Azt én magam sem gondoltam volna, hogy húsvétkor ismét aktuálissá válik a téma, de lássunk pár inspiráló összeállítást.

Vagány és hétköznapi
Ha nem akarsz nagy feltűnést kelteni egy ilyen szőrmés darabbal, de mindenképpen szeretnél egy kis glamot csempészi a ruhatáradba, akkor egy fekete bőrdzsekivel párosítsd a stólát, melyet sálként vagy a válladra vetve is viselhetsz. A szőrmés darab segítségével akár már a lassan létszükségletté váló tavaszi ruhákat is elkezdhetjük becsempészni szettjeinkbe.

Ruhákhoz
Egy egyszerű, hétköznapi ruhát is könnyedén elegáns viseletté tud varázsolni egy ilyen kiegészítő, ám arra mindig ügyelj, hogy a szőrme színe és a ruha árnyalata harmonizáljon.

Irodába

Még a munkahelyeden is viselheted ezt a csinos és meleg darabot, amit pulcsival, garbóval vagy akár egy blézerrel is párosíthatsz.

Feltűnőbb darabok
Az exkluzívabb megjelenéshez is remekül passzol egy stóla, melyet a megfelelő darabokkal ötvözve, akár a legegyszerűbb szettekből is csinos outfitet varázsolhatsz. Nagy kedvencem a harmadik képen látható különleges, csatos megoldással ellátott darab.

Dobd fel a kabátod!
A kissé megkopott, megunt, megfakult vagy minimalista stílusú kabátodat is izgalmassá teheted egy szőrmés kiegészítővel, mely sokkal nagyvilágibb, előkelőbb összhatást eredményez.

Mellény és sál
A stóla méretétől függően sálként, gallérként vagy akár mellényként is funkcionálhat, így egy hosszabb és szélesebb darabbal lehet, hogy jobban jársz, ha még csak most akarod beszerezni ezt a kiegészítőt a leárazásokkor.

Feltűnő megoldások
Vállon átvetve igazi vintage hangulata lehet a szettednek, míg a rikítóbb, extrémek darabokkal ötvözve igazán eklektikus végeredményt kaphatsz. Ha nap közben meleged lenne a szőrmés kiegészítőben, nem kell a táskádba gyömöszölnöd, inkább ,,öltöztesd fel" a kézitáskádat.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr515185452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása