CocoChic

CocoChic

Színkavalkád Louboutin új kollekciójában

2013. április 01. - CocoChic

Aki csöppet is érdeklődik a cipők világa iránt, az nem kerülheti meg Christian Louboutin munkáit, melyek az egész iparágat átformálják minden szezonban. Lássuk a 2013-as tavaszi-nyári kollekció színpompás darabjait!

Harsány színek és merész formák
Louboutin őszi-téli kollekcióját a monokróm színvilág, a letisztult formák és az egyszerű vonalak jellemezték, talán ezt ellensúlyozandó alkotta meg a tavaszi-nyári kollekció igen vegyes világát, melyben szokatlan színeket, anyagokat és szabásmintákat mixelt a cipők császára. A feltűnő darabok olyannyira jellegzetesre sikeredtek, hogy nem csak a piros talpak árulkodnak arról, hogy egy Louboutinnal állunk szemben, hanem a meglepő extravagancia is. A klasszikus, elegáns formavilágot bátran vegyítette a tervező olyan modern trendekkel, mint például a color blocking, a neon árnyalatok vagy a szegecsek. Nem biztos, hogy minden darabot fel mernék venni, de a több színből álló szandik, a pink magassarkú, a sárga platformos topán, a batikolt szandik és az ezüst színű bőrrel díszített darab biztos elférne valahogy a szekrényben.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr935185414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása