CocoChic

CocoChic

Abodi Dóra színes mesevilága - 2013 tavasz-nyár lookbook

2013. április 04. - CocoChic

Ismét büszkék lehetünk egy magyar tervezőre, hisz Abodi Dóra 2013-as tavaszi-nyári kollekciója már a Vogue China oldalán is szerepelt, sőt a kollekció a Párizsi Divathéten került bemutatásra.

A New Golden Era/The golden child fantázianevet viselő kollekció darabjait a lágy pasztellszínek jellemzik, melyek a mennyei macaroon sütemények világát idézik fel. A játékos és nőies darabokat autentikus erdélyi népművészeti motívumok és vibrálóan domináns minták díszítik. A lágy, tavaszi színekhez remekül passzolnak a vagányabb, geometrikus felületek és a lyuggatott díszítések. A metálszálas chiffonokat, a finom bőröket, az óarany és ezüst színében játszó anyagokat a gyöngydíszítések és a tökéletesen harmonizáló kiegészítők teszik még meseszerűbbé. 

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

Képek: doraabodi.com

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr655185599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása