CocoChic

CocoChic

Készíts ombre körmöket!

2013. április 07. - CocoChic

Az ombre már nem csak a frizurákon hódít, de a színátmenetes ruhadarabok és kiegészítők után most a körömtrendek közé is befészkelte magát. Készíts te is trendi körmöket!

Hozzávalók
- eltérő árnyalatú lakkok
- víz
- alapozószivacs
- egy fehér lap

Elkészítés
1. lépés
Rendezd árnyalat szerint a lakkokat, hogy lásd milyen sorrendben kell majd felvinned őket a körmödre. Az alapszínnel fesd le egy rétegben a körmeidet.
2. lépés
Az alapozószivacsot áztasd be egy kevés vízbe, hogy megszívhassa magát, hiszen így tudod majd szép átmenetesre festeni a körmeidet.

3. lépés
Vedd ki a szivacsot a vízből, aminek pont annyira kell nedvesnek lennie, hogy ne csöpögjön belőle a víz. A szivacs peremén kezd meg a színek felvitelét.
4. lépés
A nedves szivacsra vidd fel a festékeket az ecsetek segítségével, arra ügyelj, hogy a színeket szorosan egymás mellé kend.

5. lépés
A befestett szivacsot nyomd rá egy papírlapra, hogy a felesleges festéket leitasd és a mintát is szemügyre tudd venni.
6. lépés
Most óvatosan nyomd rá a szivacsot a körmödre, hogy a lakk a körmödre kerüljön. Ha befestetted a körmeidet, akkor egy réteg átlátszó fedőlakkal fixáld az eredményt.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

Fotók: thebeautydepartment.com

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr765185651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása