CocoChic

CocoChic

Összeállítások egy plus size lánytól

2013. április 10. - CocoChic

Plus size vagy? Felejtsd el az előnytelen szetteket, hisz L-es méret felett is hordhatsz szexi és trendi összeállításokat. Posztomban egy ismert külföldi plus size bloggerina gardróbjában néztem szét.

A Curvy Girl Chic írója, Allison Tang saját bevallása szerint imád vásárolni és rajong a divatért, így egyértelmű volt számára, hogy a pluszos divatőrült lányokat képviselje blogjában is. Lássunk néhány inspiráló szettet és hasznos tippet a bloggerinától!

Kabátka
Ha erősebb a felsőtested, akkor érdemes egy előnyös, karcsúsító szabásvonalú kabátkát viselned, ami nem csak a melegebb időszakban viselhető, de akár télen is párosíthatod egy egyberészessel, vastag harisnyával, csizmával, téli kabáttal és kötött sállal.

Színes nadrág
Bátran viselj trendi és fiatalos színeket is, hisz egy ügyesen kiválasztott, jó szabású, nem fényes anyagból készült nadrág sokkal vidámabbá és üdébbé teheti az összképet.

Maxi
A melegebb idő beköszöntével érdemes lesz majd egy maxiruhára is beruháznod, hisz remekül nyújtja az alakot, ám arra figyelj, hogy a vastagabb felsőrészedet ellensúlyozd egy kabátkával vagy egy vállra dobható kendővel.

Színek
Attól, hogy nem rendelkezel modell alkattal, még nem kell lemondanod a színekről, ezért bátran válassz a neontól elkezdve a pasztellekig bármit a palettáról. Arra az egyre ügyelj, hogy a színek kombinálásakor sose ess túlzásokba, mindig legyen meg az egyes darabok között a megfelelő összhang.

Klasszikus színek és kiegészítők
Bátran válassz a klasszikus színű darabok közül, sőt a szabásokkal is trükközhetsz kicsit. Mivel az első képen a ruha szabása kicsit előnytelen, így Allison egy öv segítségével varázsolta karcsúbbá az alakját. A második képen látható ruha egyszerű vonalvezetését egy magassarkú viselésével tette csajosabbá, míg a harmadik szetten a denevérujjú felső zsákszerűségét egy hangsúlyos övvel ellensúlyozta.

Egyberészesek
A ruhák kiválasztásánál trükközhetsz a szabásvonallal, a párosított darabokkal és a kiegészítőkkel is, sőt még az sem mindegy, hogy a frizurádat hogyan viseled.

Trükkös felsők
Nem csak a fekete színű felsők mutathatják karcsúbbnak a vonalaidat, hanem a fodros, bővebb kardigánok is segíthetnek az optikai csalásban. Egy hangsúlyos mellrész és egy öv pedig csodákra lehet képes.

Blézer

Hétköznapokra vagy alkalmakra is remek választásnak bizonyulhat egy rafinált blézer. A sötét színek sokkal vékonyabbnak mutatnak, míg az élénk színek vidámabbá tehetik a szettedet. A mintákkal is érdemes kísérletezni.

Világos felsők
A világos felsők viselésekor is meg kell találni az előnyös szabást és a megfelelő kiegészítőket, hisz nagyon sok múlhat a szett többi részén is. A hasnál kicsit bővebb darabok előnyösen elrejthetik a pocakot és kiemelhetik a melleket.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

Fotók: curvygirlchic.com

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr695185825

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.10. 12:52:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belekotyogok 2013.04.12. 12:38:58

Ha valakinek arányos a teste, akkor könnyű öltözködni. De amikor egy testrész kiemelten nagy, pl széles csípő, kidomborodó popsi, nagy mell, nagy has, széles váll...

ne vada 2013.04.13. 06:41:03

A túlsúlyához képest igen jók a lábai, de azért én vigyáznék az ilyen, térd fölött végződő holmikkal. Szerintem törpítik, és ez nem áll jól. A kardigánok, felsők, blézerek viszont nagyon jók! (Én kétszer ekkora vagyok, leginkább csadorban szeretnék járni.)

allegravelli 2013.04.13. 16:55:52

@ne vada: Nem lenne egyszerűbb lefogyni? Mert ha 2x akkora vagy, mint ez a csaj, egy lyukas garast nem adnék az életedért...
süti beállítások módosítása