CocoChic

CocoChic

Trükkös nadrág - Egyszerű alakformálás

2013. április 25. - CocoChic

Érdemes lesz idén tavasszal beszerezni egy oldalsó csíkkal díszített nadrágot, hisz ezek a darabok sokkal hosszabbnak mutatják a lábat, karcsúsítanak és még trendik is.

Fekete és fehér
Ha nem vagyunk kísérletező alkatok, akkor egy fekete alapdarabot válasszunk, melyet egy vékony csík tesz különlegesebbé. Ennek a darabnak nagy előnye, hogy könnyedén kombinálható a legtöbb stílussal.

A csík mérete
Az egészen vékony sávoktól elkezdve a vastag, hangsúlyos fehér részekig bármit választhatunk, ám azt is vegyük figyelembe, hogy milyen a nadrág szabásvonala.

Több csík

Az egészen egyszerű, pár vékony csíkból álló díszítések mellett a színesebb, csillogósabb megoldások is kezdenek elterjedni, sőt a függőleges mintákkal díszített nadrágok is jól mutathatnak.

Merész színek
Persze nem csak a klasszikus fekete-fehér kombinációt viselhetjük, hisz az élénkebb színek vagy a dögös állatminták között is válogathatunk. A világos alapú nadrágon is jól mutat a csíkozás, ilyenkor viszont érdemes odafigyelni arra, hogy egy ilyen nadrág könnyen kihangsúlyozhatja a feleslegünket.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr605246115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása