CocoChic

CocoChic

Hajpakolás sheavajjal

2013. április 27. - CocoChic

Száraz a fejbőröd? Egészséges és csillogó hajra vágysz? Próbáld ki a sheavajas, házilag is elkészíthető pakolást, ami nemcsak erősebbé, de fényesebbé is varázsolja a hajadat!

Hozzávalók
- 6 evőkanál sheavaj
- 6 evőkanál tej
- 3 evőkanál kakaóvaj
- 3 evőkanél aloe vera gél
- 15 ml jojoba olaj
- 1 teáskanál olívaolaj
- 1 teáskanál szójalecitin
- 20 csepp levendulaolaj

Elkészítés
Olvaszd fel gőz felett a shea- és a kakaóvajat, majd add hozzá az olíva és a jojoba olaját is. Miután alaposan összekeverted a hozzávalókat, húzd le az edényt a tűzről és folyamatos kevergetés mellett add hozzá a szójalecitint is. Ezután az aloe vera és a tej hozzáadása következik, miközben az elegyet addig kevergesd ,míg alaposan össze nem keverednek a hozzávalók. Ezután tedd be a pakolást egy kis időre a hűtőbe, de amint dermedni kezd a keverék, verd fel egy kicsit egy habverő segítségével és a még kissé langyos keverékhez add hozzá a levendula illóolaját is.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr975249469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása