CocoChic

CocoChic

Dobd fel a frizurádat egy fejdísszel!

2013. május 05. - CocoChic

Ha igazán különleges alkalmi frizurára vágysz vagy csak szeretnél kitűnni a tömegből, akkor viselj fejdíszt! Persze nem kell kisebb vagyonokat kiadnod egy ilyen kiegészítőért, elég ha a nyakláncaidat előveszed.

Gondold újra!
A direkt fej- és hajdíszként kapható kiegészítők helyett akár egy kis házi barkácsolással is készíthetsz egy ilyen feltűnő darabot vagy akár a nyakláncaidat is befoghatod erre a célra.

Egzotikus hatás
A hosszabb, multichain nyakláncok mellett a kisebb, díszes és az egyszerű, natúrabb darabok is remekül mutathatnak.

Csináld magad!
Egyszerű és mégis mutatós megoldás lehet, hogy egy hajpántnyi vagy fejkendőnyi áttetsző anyagot vagy tüllt pár brossal, kristályokkal és flitterekkel feldíszítesz.

Lógasd a homlokodra!
A legegzotikusabb hatású darabok azok a statement nyakláncok, melyek hosszú, lelógó résszel rendelkeznek, így rálógnak a homlokra.

Típusok és stílusok
Akár több láncot is összefoghatsz egy hajgumi segítségével, de a nagyobb, feltűnő bizsukat is a hajadba tűzheted pár hullámcsat segítségével. A stabilabb és nehezebb láncok főként az összefogott, kontyos frizurákban mutatnak.

Egyszerű megoldások
Gumiszalag és gyöngyök segítségével könnyedén készíthetsz magadnak egy ilyen bájos kiegészítőt, de az ezüstláncra rögzített medálok is dekoratívak lehetnek.

Így hordd!
A hippis, fejbúbon viselt fejdíszek és a homlokra lógó, díszes darabok a legnépszerűbbek, ám a feltűnőbb láncokat is viselheted a hajadban, ha a homlokodnál a lánc kapcsait egy brossal vagy selyemszalaggal eltakarod.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

 

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr575281984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása