CocoChic

CocoChic

A szezon legőrültebb trendje: Viselj plasztikot!

2013. május 24. - CocoChic

Ha szereted a feltűnő, futurisztikus trendeket, akkor imádni fogod az idei tavasz egyik legújabb őrületét, a plasztik táskákat.

A futurisztikus hatású fémes övek és az origami ihlette szoknyák után most itt van a legújabb trend: az átlátszó, plasztik kiegészítők. A táskák mellett a cipők és az ékszerek területén is összefuthatunk egy-egy műanyagból készült darabbal.

Mutass meg mindent!
A legújabb trendek darabjai igen feltűnőek, ám praktikusnak nem mondanánk őket, hisz egyrészt elég sokat elárulnak táskánk tartalmáról, másrészt egy ilyen darabban mindig rendet kell tartani. Persze a kisebb retikülök és apróbb tárolók segíthetnek, hogy ne legyen publikus, hogy mit is cipelsz magaddal.

Nagy választék
Már nem csak házilag készíthetünk ilyen feltűnő darabokat, de a fast fashion boltok polcain, sőt mi több, még a luxusmárkák kifutóin is összefuthatunk egy-egy plasztik csodával. A választék igen széles, a válltáskáktól a clutchig minden fajtát megtalálhatunk.

Színes darabok
A színek szerelmeseinek sem kell aggódniuk, hisz már a színezett darabok is kaphatóak. A legnagyobb népszerűségnek a rikító neonokban tündöklő clutchok örvendenek.

Visszafogott megoldás
A kevésbé extrém, de mégis trendi darabokat kedveled? Ha közel áll hozzád a minimalizmus vagy az eklektika, akkor válassz műanyagból készült ékszer. Nagy kedvenceink a különleges nyakláncok, melyek nemes egyszerűségükkel is könnyedén feldobják a legegyszerűbb összeállításokat is.

Topán
Az üvegcipellők kora már régen lejárt, idén a műanyag sarkakkal díszített lábbelik a trendik. A plasztik betéttel díszített darabok is tarolnak, de az igazi trendszetterek a Christian Louboutin-féle, zöld, plasztikból készült pánttal díszített magassarkúra szavaznak.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

Képek: pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr515314989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása