CocoChic

CocoChic

Az elfoglalt nők trükkje: az „ebédidős peeling”

2013. május 24. - CocoChic

Manapság egyre többünket érinti az „elfoglalt lány” szindróma, az éjszakáig tartó munka és a határidők miatt sokszor önmagunkra jut a legkevesebb időnk.

Szépülj a sztárok kedvenc trükkjével!

Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Olivia Wilde. Mi a közös bennük? Mindhárman Manhattanben élnek, hiper-elfoglaltak, külsejük pedig mindig kifogástalan a vörös szőnyegen. Kíváncsi vagy, hogy mi a titkuk?

Amerikából indult hódító útjára az „ebédidős peeling” névre hallgató csoda, amelynek segítségével akár fél óra alatt újjávarázsolhatjuk arcbőrünket, feltöltve azt a számára nélkülözhetetlen hidratáló, vitalizáló és anti-aging anyagokkal. Nyugaton az elfoglalt, sikerorientált vagy éppen családot építő nők, valamint a népszerű és közkedvelt sztárok már jól bevált csodafegyvere, míg itthon még újdonságnak számít, így sokan nem is tudnak létezéséről.

A legtöbb boltban kapható termék általában csupán a bőr felszínét kezeli, azonban bőrünk szépségének és egészségének megőrzése érdekében a mélyebb rétegeket kell ápolni és táplálni. Pontosan ezért a peelingek elsődleges feladata annak az irharétegnek a megújítása, ahol az öregedési folyamatok elkezdődnek.

De hogyan is néz ki az „ebédidős peeling”?
A kezelések megkezdése előtt nagyon fontos, hogy egy szakember felmérje a szépülni vágyó bőrének minőségét és összetételét, hogy a lehető leghatékonyabb, személyre szabott kezelést alkothassa meg számára. A peeling során a bőrt alaposan megtisztítják és zsírtalanítják, majd az annak megfelelő savas peelinget hozzák működésbe. A néhány perc hatóidő alatt a bőr anyagcseréje felgyorsul, és felszívóképessége sokszorosára emelkedik. Ilyenkor nem csak hámlasztás történik, hanem ezzel egy időben a bőr mély rétegeit elárasztják a tápláló, hidratáló és vitalizáló összetevők.

A kezelések során a bőr megedződik, melynek hatására a tartószerkezet megerősödik. A lényeg, hogy a bőr megújulásával a ráncok és pigmentfoltok elhalványodnak, az aknék eltűnnek. A peelingeket 3 szinten végzik, annak megfelelően, hogy milyen bőrproblémáink vannak, illetve milyen eredményt szeretnénk elérni. Így tehát léteznek felszíni peelingek, közepes szintű peelingek, valamint mélypeelingek. A kezelés után egy egyhetes utókezelő otthoni csomagot kap a vendég, hogy a készítmények hosszabb távon is kifejthessék hatásukat. Az „ebédidős peeling” titka tehát: csúcsminőségű készítmények használata professzionális körülmények között, szakemberek felügyelete mellett. Az eredmény pedig: ragyogó, egészséges, fiatalos és megújult arcbőr akár fél óra alatt- állítja Tóth Hajnalka, a Royal Clinics szakembere.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr405314975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása