CocoChic

CocoChic

Visszatérő trend: a hátdekoltázs

2013. július 15. - CocoChic

Merész, ám mégis titokzatosan sejtelmes trend tért vissza, a hátul mélyen kivágott ruhák. Ha a túl sokat mutató dekoltázs nem a te stílusod, de szeretnéd kivillantani a bőröd, imádni fogod ezt a trendet.

3(33).jpg

Kifinomultság
Ha nem szereted a mély dekoltázsokat, de szeretnél valami igazán figyelemfelkeltőt és csábosat, a hátul dekoltált ruháktól biztos, hogy elakad a férfiak szava. Az eleinte csak a vörös szőnyegen hódító őrület egyre jobban bekígyózott a hétköznapokban, így akár már az utcán is összefuthatsz egy-egy ilyen különleges darabbal. A hát kivillantása szexi és dögös mégis csak sejtet, ezáltal megőrizve a kellő titokzatosságot. Az előnyöket hangsúlyozó, a hátrányokat és hiányokat palástoló hátdekoltázs emellett igazán elegáns és magabiztos viselet.

1(47).jpg

Hogyan kell viselni?
Az első és legfontosabb szabály: légy visszafogott, hisz egy ilyen feltűnő darab mellett már nem kell hangsúlyos ékszereket és extrém kiegészítőket viselned. Egy nude árnyalatú magassarkú és egy díszes, a ruha színével megegyező borítéktáska vagy clutch bőven elég a hibátlan megjelenéshez. A legfontosabb azonban ezeknél a ruháknál a melltartó kiválasztása, hisz a pántoknak tilos látszódnia. Ha a ruha nyakban megkötős akkor a melltartó is lehet hasonló fazonú, ám a szilikonpántok szigorúan tiltólistásak. A formás mellekkel rendelkezők akár le is mondhatnak a melltartó viseléséről egy ilyen ruha esetében.

2(36).jpg

Története
Az elmúlt évtizedekben kissé háttérbe szorult trend egyik nagy előnye, hogy a legtöbb típust vékonyabbnak mutatja, s a test vonalait követve klasszikus, ám mégis modern összhatást kelt. E kifinomult darab születése az 1920-as évekre tehető, hisz ekkortól kezdve kezdtek el kísérletezni a női divat modernizálásával, az egyre több bőrfelület megvillantásával. Az 1930-as években divatossá váló napsütötte bőr kivillantásának pedig a hátul mélyen dekoltált ruhák adták a legnagyobb szabadságot.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a Facebookon is!

 

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr544778449

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.07.16. 14:39:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása