CocoChic

CocoChic

Színes télikabátok a depresszió ellen

2014. január 30. - CocoChic

Ha te is unod már a telet, a latyakot és a szürkeséget és alig várod már a tavaszt, akkor szerezz be egy vidám, merész színű kabátot, melyben garantáltan mosolygósabb leszel.

A tél egyik legnagyobb hátránya, hogy a korai sötétedés és a latyak mellett mindenki a tömegbe simuló, sötét, szomorú színű darabjait veszi el. Ha egy kis vidámságra vágysz, akkor cseréld le a fekete csizmád és a szürke kabátodat és csempéssz egy kis merészséget a megjelenésedbe.

Kék
Az idei szezon egyik legnagyobb kedvence a kék szín, mely remekül áll szőke, vörös és barna hajhoz is. A hideg hatású szín király-, kobalt- és azúrkékes árnyalatai idén a legdivatosabbak, amik remekül mutathatnak egy bézs, fehér, szürke vagy fekete sállal is, ám a merészebbek bátran párosítsák ezeket a darabokat élénk és meleg sárgákkal is.

Narancs
Az egyik legenergikusabb, legmelegebb szín, ami egy kis napfényt, mediterrán életérzés csempész a mindennapjainkban. A túlságosan világos bőrűeket nagyon besápasztja és csak kevés szín kombinációja igazán harmonikus vele.

Pink
A pinkes, magentás árnyalatok még mindig trendik, ám most már a pasztellesebb, lágyabb verziók az uralkodók, így érdemes erre is figyelnünk, ha egy ilyen kabátra ruházzunk be. Sötétbarna és fekete hajjal mutat a legjobban, a szőkék inkább kerüljék.

Piros
A tüzes narancspirostól a komor bordóig bármelyik alternatívája jól mutat ennek a szenvedélyes és vérpezsdítő színnek, mely garantáltan egy kis pörgést visz a téli hétköznapokba. Fekete kiegészítőkkel igazán dívás hatást kelt.

Sárga
Kirobbanóan energikus, a legmerészebb szín, ami garantáltan csak úgy vonzza a tekinteteket, így csak akkor válassz egy ilyen darabot, ha nem bánod, hogy a középpontban leszel. Idén a mélyebb, sötétebb tónusok a divatosak, a rikító, neonos változatok csak kevés embernek állnak jól.

Minták
A colorblocking nem csak a melegebb évszakokban trend, akár télen is ötvözhetjük az eltérő színeket, s ennek legegyszerűbb módja egy mintás téli felöltő. A merészebb darabokat inkább semleges kiegészítőkkel párosítsd, nehogy túl sok legyen az összhatás.

Neon
Még mindig a vezető trendek között találhatjuk a kirívóan rikító darabokat, ám ezek viselését csakis az elszánt és merész embereknek ajánljuk. Ha neonos árnyalatot választunk, akkor inkább a természetesebb színek felé orientálódjunk, egy vadító narancsos szín páldául jó választás lehet.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr1005217791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása