CocoChic

CocoChic

Színes tincsek

2012. április 11. - CocoChic

Az jó idő közeledtével nemcsak ruhatárunk színesedik, hanem egyre többen festik be hajukat és melíroztatnak. Összeválogattunk 2012 legjobb színezett és melírozott frizuráit.

Világos haj
Világosabb hajúaknak a lágyabb színeket javasoljuk, mely vagány külsőt kölcsönöz, ám mégsem tűnik túlzásnak. Főként a fakó pink, kék és a szőkéhez hasonló, ám sötétebb árnyalatok a trendik idén. Elég ha csak a frufruba viszünk pár színes csíkot esetleg foltszerűen sötétítjük vagy a haj alját színezzük.

 

me1.jpg

 

Sötét haj
Bátran válogassunk az extrém színek között, így akár a neonszínek is szóba jöhetnek. A lényeg, hogy ne vigyük túlzásba a festett tincsek arányát, hisz a kevesebb néha több. Játszhatunk a frufru vagy a vágás vonalával, melyet befestve még tovább hangsúlyozhatunk. Idén nagy trend az ombré, azaz az átmenetes melír.

me2.jpg
Forrás: a femcafe.hu oldalán megjelent cikkem nyomán.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr874373832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása