CocoChic

CocoChic

Celebcsajok hajszínváltásai

2012. augusztus 01. - CocoChic

A sztárok többsége imád kísérletezgetni a hajszínével, akár önszántából, akár egy szerep kedvéért kell változtatnia frizuráján. Lássuk, kinek mi áll a legjobban!

cameron.jpgCameron Diaz a köztudatban szőke ciklonként ismert, s kevesen tudják, hogy kipróbálta a sötétebb színeket is, amik kevésbé voltak előnyösek a színésznő számára. Míg a barna színtől átlagos nő lett, addig a fekete porcelánbabaszerű jégkirálynővé változtatta.

col.jpgCheryl Cole minden párkapcsolati zűrje után változtatott valamit a frizuráján, s a nagyobb traumák után egy-egy drasztikusabb színváltásba is bátran belevágott. Szerintem a barnával igazán egzotikus szépség, hisz remekül kihangsúlyozza ez a szín a szemét. Vörös hajszínnel természetellenesnek tűnik, míg a szőke egyszerűen nem az ő színe.

drew.jpgDrew Barrymore azon kevés szerencsések egyike, akiknek több hajszín is jól áll. A vörös illik talán legjobban a vadóc színésznőhöz, míg a szőke igazán bájossá varázsolja arcát. A legfelejtősebb szín a barna Drew számára, hisz nemcsak sápasztja, de kékeszöld szemszínét sem hangsúlyozza ki olyan mértékben, mint a másik két szín.

katy.jpgKaty Perry gyakrabban vált hajszínt, mint más zoknit. Az eredetileg bájos fekete hajú énekesnő eleinte csak a visszafogottabb barnával és szőkével kacérkodott, majd imidzsének elvadulásával hajszíne is egyre extrémebb lett. Nekem még mindig a fekete az igazi.

rachel(1).jpgRachel McAdams szőkésbarna hajszínét többször is megváltoztatta. Szerintem a szőke volt az abszolút befutó, hisz nemcsak fiatalabbnak, de üdébbnek is mutatta a bájos színésznőt. A sötétebb színek túlságosan sápadttá tették, míg a vörös nem illett Rachel személyiségéhez.

riri.jpgRihanna újabban botrányos frizuráival és borzalmas hajszínével próbálta felkelteni a figyelmet. A lángoló vörös túl közönségesen állt neki, míg a szőke nagyon elüt bőrszínétől. A legelbűvölőbb összhatást a loknis, barna hajjal érte el Riri.

scarlett(1).jpgScarlett Johansson gyakran változtatja hajszínét filmszerepei kedvéért. Igazán szerencsésnek mondhatja magát, hisz minden hajszínnel igazi démonikus csábító. Szőkeként Marilyn Monroe ikonikus alakját idézi, míg feketeként porcelánfehér bőre kerül előtérbe, a vörös pedig szemszínét hangsúlyozza.

victoria.jpgA stílusikon Victoria Beckham a bizonyíték, hogy egy jó vágás a rossz hajszínt is tudja kompenzálni. Szőkeként vagány és extrém volt, barnaként kifinomult, míg a a fekete haj kócos tincsei elegáns, de mégis játékos külsőt kölcsönöztek neki.

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy lájkot a posztra és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr244691233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása