CocoChic

CocoChic

Őszi szépségtippek

2012. október 23. - CocoChic

Az ősz beköszönte nem kell, hogy egyet jelentsen a ragyogó nyári forma elvesztésével, hisz pár egyszerű tipp segítségével ebben az évszakban is tündökölhetsz. 

200762095858368941_vBzU8iYp_c.jpg
Barnaság

Az ősz beköszöntével legtöbben a barnaságuk elvesztésétől félnek, hisz ilyenkor már nincs lehetőség napozásra, így a bronzosság hamar kifakul. A szoláriumozás helyett válaszd a természetesebb megoldást, az önbarnítós testápolót. A szoláriummal ellentétben itt nem kell félned a természetellenes színhatástól, hisz ha betartod az önbarnítás alapvető szabályait nem lesz kirívó az eredmény.

Hámlasztás
Az évszakváltással nemcsak a természet, de te is teljesen megújulhatsz, így érdemes ilyenkorra időzíteni a hámlasztást. A megvastagodott, fakó, szürkés bőr eltávolítása után sokkal rózsásabb, üdébb lesz a megjelenésed. Azért is célszerű ilyenkorra időzíteni a hámlasztást, mert a bőr sokkal érzékenyebb lesz egy-egy ilyen kezelés után, így a kicsit borongósabb ősz kedvezőbb időszak a hámlasztókezelések elvégzésére.

Öltözködés
Sokan hajlamosak arra, hogy a komorabb időszak beköszöntével ruhatárukból is száműzzék a vidám, színes darabokat. Rosszabb idő esetén sem kell sötét színekbe bújnod, hisz a legtöbb üzletben már számos merész és színes darab kapható a hidegebb évszakokra is. A hűvösebb reggeleken igázán üdítő látvány lehet egy élénk színű kardigán.

Ragyogó smink
Most, hogy már nem folyik le a hőség miatt a smink az arcunkról, merészebben is használhatjuk a kozmetikai termékeket. Ősszel érdemes fényvisszaverő részecskékkel dúsított alapozót venni, mely sejtelmes, opálos fénybe vonja az arcot. Az ősz egyik legfontosabb sminkterméke a pirosító, mely üdévé és frissé varázsolja a kissé fakó orcákat is. A szemöldök alá felvitt leheletnyi gyöngyházfényű szemhéjpúder sokkal csillogóbbá és nyitottabbá teszi a tekintetedet. A nyári szín megőrzésében a bronzpúder is segíthet, melyet főként az arcra és a dekoltázs környékére érdemes felvinni.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr244863122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása