CocoChic

CocoChic

Hidratáló és narancsbőr elleni farmer

2013. március 27. - CocoChic

Elképesztő újítással rukkolt elő a Wrangler, úgyis piacra dobták a hidratáló hatású, narancsbőr kialakulást megelőző speciális farmerkollekciójukat.

Feszesít és táplál
Közel egy év kísérletezés és számos teszt elvégzése után végre bemutatták a farmergyártó különleges farmerjait. Az új technológia lényege, hogy a farmerek belső felületét hidratáló összetevőkkel vonják be, így a durva anyag nem szárítja a bőrt, sőt táplálja és feszesíti azt.

Lizzie Jagger
Az innovatív termék arca és egyik tesztere nem más volt, mint Lizzie Jagger, aki szerint nagyon hatékony az alakkövető nadrág, ami sokkal puhábbá és bársonyosabbá varázsolta a bőrét. A The Denim Spa fantázianevet viselő termék három verzióban lett kifejlesztve; egy aloe verás, egy olívaolajos és egy narancsbőr megelőző, cellulit csökkentő farmert alkottak meg.

Elképesztő adatok
A spéci farmer piacra dobását megelőzőleg persze komoly klinikai teszteket végeztek a franciaországi Adriant Intézetben, ahol 160 nőn tesztelték az újító ruhadarab tulajdonságait. A hölgyeknek 4 héten át, napi 8 órán át kellett viselniük a Wrangler új termékét. A kísérletben résztvevők 69 százaléka számolt be jelentős pozitív változásról.

Különleges összetevők
A retinolt, koffeint, algakivonatot, sárgabarackmag-olajat, maracujaolajat, shea vajat és csipkebogyó olajat tartalmazó farmer hatékonysága 15 napig (5-6 mosásig) tart, de a bőrápoló összetevők hatékonyságának csökkenése után beszerezhetünk egy új permetet, ami a statisztikák szerint 67-95 alkalomra elég ápoló olajat tartalmaz.

A speciális farmer az ASOS.com oldalán január 28-ától megvásárolható 85 fontért, azaz megközelítőleg 30.000 forintért.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr1005166227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása