CocoChic

CocoChic

Barokk pompa - Alexis Mabille tavaszi kollekciója

2013. április 13. - CocoChic

A haute couture egyik viszonylag új alakja, Alexis Mabille 2013-as tavaszi kollekciója a barokkos pompára és a túlzásokra épít, persze mindezt a legújabb trendekhez alkalmazkodva.

A maga módján kissé rebellis kollekció Marie Antoinette világát idézi meg a gazdag anyagokkal, az aprólékos kidolgozásokkal és a lágy, ezüstös púderszínekkel. Az egyszerre kifinomult és bolondos darabokat redők, masnik, áttört anyagok és tüllök tömkelege jellemzi leginkább, de a csipkére és organzára épülő, kombinészerű ruhák sem maradhattak ki. A sejtelmesen áttetsző alkotások mellett azonban néha feltűnik egy-egy komor, fekete kabátruha, egy rétegzett, ombre festéses darab vagy egy sötét színű applikációkkal díszített könnyed ruhácska.

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr65217800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása