CocoChic

CocoChic

10 örökzöld

2011. augusztus 24. - CocoChic

Klasszikusok...nem, nem a régi slágerekre gondolok,hanem a divat klasszikusaira. Ki ne emlékezne Audrey Hepburn kis feketéjére az Álom Luxuskivitelben-ből vagy Marilyn Monroe fehér libegős szoknyájára, esetleg Coco Chanel gyöngysorára? Szokás mondani, hogy minden örök és változik, körforgás az egész élet. Ezek a kijelentések a divatra is érvényesek, hisz számos visszatérő elem van. Ami egyszer trendi, majd eltűnik egy idő után újra fel fog tűnni a kifutókon és a hétköznapi emberek ruhatárában. Ezért érdemes tisztában lenni avval, hogy mik is az örök darabok, mire érdemes hosszú távon beruházni, esetleg márkásabbat venni. Mi az amit elő lehet venni a nagyi szekrényéből és mi az amit félre lehet tenni az unokáknak. Nézzük tehát mik azok a ruhák és kiegészítők, melyeknek minden gardróbban ott a helyük.
 

1, gyémánt fülbevaló
Hordható akár farmerral és egy pólóval is, de a legszebb estélyihez is fel lehet venni. Szolid, visszafogott és semleges ékszer, mely mindenhez kitűnően passzol.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2, egy csodás magassarkú
Vagy egy igazán különleges darabot érdemes beszerezni, mely garantáltan egyediséget kölcsönöz vagy pedig egy egyszerű klasszikus magassarkúra ruházzunk be. A legjobb és legtöbbször hasznosítható magától értetődően egy fekete tűsarkú.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3, kasmír sál vagy selyem kendő
Hordható vállra terítve, nyakunk köré csavarva, nyakban, táskára kötve, övként...szinte végtelen az alkalmazásának módja. Kasmír sál esetében a bézs és púder színek vásárlása a legjobb döntés, míg selyemkendő esetében egy színes darab beszerzése ajánlott, mely illik hajunk, szemünk és bőrünk színéhez.


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

4, Kardigán
Elsőre kicsit öregesnek tűnhet, ám jó párosítás esetén nagyon csinos tud lenni. Itt már nem kell ragaszkodnunk a megszokott színekhez, hisz bátran választhatunk feltűnő, díszes darabokat is.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5, Farmer
Hogy trapéz szárú vagy csőnaci (nem beszélve a többi szabásról) azt döntse el az,hogy nekünk melyik áll a legjobban és melyikben érezzük magunkat a legkényelmesebben.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6, klasszikus kis fekete
Ez az ikonikus darab Audrey Hepburn nevéhez köthető és sose lehet vele melléfogni.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7, Sheat dress
Magyarul tok ruhának lehetne fordítani, a test vonalait követő gyakran pánt nélküli ruhát.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8, Garbó
Greta Garbo és a garbó legendája. Az igazság, hogy a garbó előbb volt, a híres színésznő később vette csak fel a Garbo nevet, miután szinte a védjegyévé vált ez fajta felső.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9, Tote bag
A magyarban csak válltáskaként fordított táska szó szerinti fordításban cipelős táskát jelent. Azaz valami olyat, ami képes elnyelni a nő táska rejtelmeit :)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10, Viharkabát
Meleg, véd a széltől és csodásan kiemeli a karcsú derekat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr843170769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása