CocoChic

CocoChic

5 trükk a leopárdminta viseléséhez

2011. október 23. - CocoChic


Az állatminták közül is a leopárd nyomat a legnépszerűbb. Nemcsak évek, hanem évtizedek óta visszatérő eleme az öltözködésünknek. Van pár szabály amely örök érvényű, s szigorúan be kell tartani egy ilyen mutatós mintázat viselésekor. Vannak azonban újabb tippek, trükkök, melyek az idei szezon többet megengedő voltából következnek. Idén olyasmiket is megengedhetünk magunknak, amik eddig főbenjáró divatbűnnek számítottak.
Lássunk pár jó tanácsot, melyek segítségével ismét szívesen elővesszük a szekrény mélyére rejtett mintákat s bevadulunk.










1, Kerüljön fókuszba
A középpontba helyezés legegyszerűbb módja, ha a többi kiegészítő és ruhadarab semleges árnyalatú. Tehát mindig csak egy mintás darabot viseljünk. Ilyen semleges szín lehet például a fekete, a barna különböző árnyalatai, a bevállalósabbak pedig próbálkozhatnak a fehér, a piros vagy a fényes zöld alapszínekkel is.

2, Keverj
Idén a minták kavaródása - keveredése is engedélyezett. Nyugodtan próbáljátok ki többféle más mintázattal keveredve, arra viszont figyeljetek, hogy valamelyik dominánsabb legyen. A dominánsabb minta általában a nagyobb, az erőteljesebb vagy a fényesebb.

3, Szokatlan párosítás
Nem kell túlgondolkodni az összeállítást. Ez lehetne a kulcsmondat, ugyanis amikor leopárdba bújjunk mi nők, ösztönösen csak a hagyományos, jól bevált fekete-leo kombót tudjuk elképzelni magunk előtt. Legyünk újítóak! Bátran vállaljunk be egy tyúklábmintás cipőt, egy animal-printed ruhát egy vérvörös táskával. A tükörbe nézve úgyis látjuk, hogy mi az, ami csinos és mi az, ami felejtős.

4, Csak egy színnel keverjük
A nagy mixelés mellett érdemes kipróbálni, hogy csak egy színnel variáljuk ezt az uralkodó jellegű ornamentumot. Próbáltátok már a mély lila árnyalataival?

5, Leopárd kicsit másként
Ki mondta, hogy csak a klasszikus fekete-barna-bézs hármas alkothat leopárd mintát? Számos elbűvölő darab van, ami kékes, rózsaszínes árnyalatban kapható (lsd a D&G-nek is vannak csodaszép kék leopárd mintás cipői).

6, Az egyetlen igazi szabály
Egy olyan érvényű útmutatás, mely rendkívül fontos egy ilyen erőteljes díszítésű szövet viseletekor. ÖNBIZALOM. Mert hiába van egy csodás és szexi ruha rajtad, ha nem érzed jól benne magad. Ha feszengsz és nem tudod megszeretni, túl soknak érzed;akkor lásd be, hogy ez nem neked való. Ha viszont tetszenek az állati mintázatok akkor tudatosítsd magadban, hogy egy valódi bombázó vagy ezekben a darabokban.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr783323052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása