CocoChic

CocoChic

Pasztell parádé

2012 trendszínei

2012. április 12. - CocoChic

Az idei színtrendek uralkodói a pasztell árnyalatok, melyek a kifutókon is hódítottak. Következzen rövid képes összeállításunk a legtrendibb darabokkal!
p1.jpg
Cipők
A cipők közt főként a púderes barack és rózsaszín árnyalatok illetve a kék és a zöld változatai voltak a legnépszerűbbek. Két nagy kedvencünk Charlotte Olympia púderszínű topánja, melynek kagylószerűen márványló platformjába szerettünk bele, illetve a tarka Chloé telitalpú szandál.
p2.jpg
Táskák
Az egészen apró csuklópántostól, az alkalmi viseleteken át, a mázsacipelő hétköznapi darabokig minden megtalálható az idei kínálatban, melyre főként a sárga és a kékes-zöldes mentolszín volt hatással. Egyik kedvenc darabunk az utóbbi egzotikus színben pompázó Louis Vuitton táska, míg a másik favoritunk a Miu Miu kristályokkal díszített, bőrberakásos darabja.
p3.jpg
Ékszerek és napszemüvegek
Az ékszerek között az arany, a zöld és a rózsaszín a domináns, s a napszemüveg többségét az átlátszó keret jellemzi. Szerintünk a legszebb kiegészítő az Atelier Swarovski aranykarkötője, míg napszemüvegek közül az átlátszó, fűzöld Oliver People Braverman darabot fogadnánk el.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr244373858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása