CocoChic

CocoChic

2012 őszének frizura trendjei

2012. május 15. - CocoChic

A divat mindig pár szezonnal előrébb jár, így a 2012-es őszi kollekciók már rég bemutatására kerültek a divatheteken. A backstageben készült fotók segítségével a frizuratrendekről is tájékozódhatunk.

Anna Sui a retrot részesítette előnyben, hisz visszatértek a copfok és a tupír. A választék oldalra kerül, így a hangsúly a tupírozott fejtetőre esik.

 Derek Lam az őszi szezont szélfútta, kócos frizurákkal képzelte el. A lényeg a volumen, amit vagy hajápoló készítményekkel vagy tupírral készíthetünk el, majd a hosszabb hajat a tarkónál fogjuk össze.

A Dolce & Gabbana frizuráit díszek, hajpántok és gyöngyök tették meghatározóvá, s ezek a fejdíszek remekül illettek a hatalmas méretű fülbevalókhoz.

Diane Von Furstenberg a letisztult formákat helyezte idén az előtérbe, s ez a frizurákon is meglátszik. A csavart, tarkón rögzített konty egyszerű, mégis elegáns és mutatós.

Donna Karan csavart hajcsodái minden alkalommal megállják a helyüket, hisz még esküvői frizuraként is remekek.

 A Fendinél minden a fonatokról és a póttincsekről szólt. A hangsúlyosabb homlokrészt két hajpántként alkalmazott fonattal koronázták meg.

A Giles fodrászai a ruhákkal hozták abszolút harmóniába a lágyan leomló hajat, melyet egy romantikus és laza masnival rögzítettek.

A Guccinál nem bonyolították túl a dolgot, hisz egy egyszerű csattal rögzítették hátul a két befogott tincset, mely így keretet ad az arcnak.

Marc Jacobs ötvözte a fonatokat és a kontyokat. A bohém frizura elkészítése nem is olyan nehéz, mint amilyennek tűnik.

Michael Kors a copf és a konty között félúton találta meg az ideális őszi hajviseletet, hisz lazán összefogott hajainál nehéz megmondani, hogy hova is sorolható valójában. 

Oscar de la Renta Brigitte Bardotot idéző hajkölteményeket álmodott meg, amit hajpántokkal valósított meg. Itt is a tupírozás a lényeg, hisz lapos hajjal nem mutat ez a viselet. A hajpántokat akár mi is elkészíthetjük egy vastagabb selyemszalag és egy bross felhasználásával.

A Rochas fodrászai egyszerű megoldást választottak, hisz csak egy csattal fogták össze a hajat a tarkónál.

A legnagyobb sikert talán a Rodarte kifutóján látható csillagokkal díszített csatos frizura aratta, mely egyszerre gyermekien játékos, ám mégis kifinomult.

Tory Burch a bájos és csöppet kislányos hatást keltő masnival díszített hajpántokat vetette be. Kifutóján azonban a kontyszerűen összefogott frizurák is feltűntek, melyeket apró, virág alakú fémdíszekkel tett izgalmasabbá.



Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és csatlakozz Facebookon!


A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr424508983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása