CocoChic

CocoChic

A Reese Witherspoon típus

2012. július 06. - CocoChic

Túlságosan apró a termeted? Kecses és vékony alkatodat szeretnéd hangsúlyozni? Kissé gyerekesnek tűnsz s emellett még csípőben is nagyon keskeny vagy? Ha mindez igaz rád, akkor I-alakú, azaz a sovány testtípusba tartozol, mint Reese Witherspoon. Íme néhány tipp, amelyek segíthetnek a megfelelő öltözet kiválasztásban!

Magassarkú, a kötelező darab
Esetedben a legfontosabb, hogy magasabbnak tűnj, hisz apró termeteddel szinte elveszel a tömegben. Ezt a problémát azonban könnyen orvosolhatod egy csinos magassarkúval. Kecses alkatod miatt azonban légy bátrabb és nyugodtan válassz egy extrémebb darabot. Főként a sarokkialakítással érdemes trükközni, hisz egy lyukas, befelé hajló vagy díszített sarok igazán egyedi külsőt kölcsönöz neked. Míg a hidegebb évszakokban a klasszikus magassarkú a legjobb választás, addig nyáron bátran válts egy vastag vagy telitalpú szandálra.

További tippekért kattints!

reese-witherspoon-2010__oPt.jpgVillants
Kerüld a bő ruhákat, hisz ezek szinte ,,összenyomnak" és eltűnsz bennük. A szűk vagy egyenes szárú darabok azonban kiemelik a vonalaid kecsességét és báját. Bátran viselj sortot vagy miniszoknyát, hisz a szabad bőrfelületek villantása a te esetedben optikailag nyújt. A hosszú szoknyát azonban kerüld, mert csak még alacsonyabbnak tűnsz viselésekor.

Anyagválasztás és egyéb trükkök
A vastagabb anyagokat is bátran viseld, hisz a tweed, a gyapjú, a kötött holmik és nagy horgolású anyagok előnyösek számodra. Jól állhatnak a fodros darabok és a buggyos ujjú felsők, hiszen ezek a megoldások csak még határozottabbá teszik a körvonalaidat. A lágy esésű, finom, nőies anyagok pedig légiesen könnyűvé varázsolnak, tündérszerű lesz a megjelenésed. A redők és berakások a derékrészen és ujjon kerekebbé, íveltebbé teszik az alakodat, ezért bátran válassz ilyen jellegű ruhákat. A derekat hangsúlyozó övek szintén segítik a formás idomok kialakítását, így az öves kabátok és kötős kardigánok a ruhatárad elengedhetetlen kellékei. Az övek elsősorban sötét színből ajánlottak, hogy minél karcsúbbnak láttassák a derekadat, harmonizálva az eddigi összhatással.

A legelőnyösebb
Csodásan illik az alakodhoz a csőruhák szabásvonala, hisz a vállak és lábak szabadon hagyásával nyúlánkabbá varázsolja sziluetted. Kiegészítők közül a visszafogottabbak, nőiesebbek passzolnak hozzád, így kerüld a harsány, hangsúlyos kiegészítőket. Kis kézitáska, gyöngy fülbevaló és egy vékony öv tökéletes párosítás lehet a ruhád mellé. Tiltólistás darab a bő nadrág.


Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy lájkot!

A cikk a femcafe.hu oldalán is megjelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://cocochic.blog.hu/api/trackback/id/tr104617835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása